HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Pujada al pic Batalla

Pujada al pic Batalla

Dia Internacional de les Muntanyes

"Les muntanyes són importants per als joves" és el tema triat enguany per a la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes, declarat per l'ONU per a ressaltar la importància del desenvolupament sostenible de les muntanyes.

El tema d'enguany posa l'accent en els joves com a protagonistes dels canvis futurs i líders del demà. És el moment perquè prenguen la iniciativa i apel·len perquè les muntanyes i els pobles de les muntanyes siguen rellevants en les agendes de desenvolupament nacionals i internacionals.

Des del Parc El Natural de la Serra d'Espadà se suma a aquesta celebració, pujant al Pic Batalla. Vine a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes amb nosaltres des del cim.

Dades de l'activitat:

Dia: Diumenge 15 de desembre 2019

Hora d'inici: 9:00 h

Lloc: Aín. Pl. José Sorribes Fuster (davant de l'Ajuntament)

Característiques de la ruta:

- Desnivell positiu: 600 metres

- Longitud: 8,8 km

- Dificultat: Mitjana-alta

- Duració: 4,5 h aprox.

Perfil de l'activitat

Observacions:

Activitat gratuïta de dificultad mitjana-alta (per desnivell). Xiquets/es majors de 10 anys (valoreu si estan acostumats a l'esforç que es requereix). Porteu calcer i roba adequades, aigua i esmorzar.

Places limitades Inscripció obligatòria través del correo electrónico: parque_espadan@gva.es ,per a més informació podeu telefonar al 964 629 112, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Cada persona podrà inscriu-re a un màxim de 5 participants. Cal rebre confirmació de la inscripció per a participar en l'activitat.

Les dades necessàries per a formalitzar la inscripció són: Nom de qui realitza la inscripció, n.º persones( adultes i menors), localitat de procedència, mòbil de contacte.