notícies dels parcs

« Ves enrere

“Meravelles del Parc Natural de La Mata-Torrevieja”

“Meravelles del Parc Natural de La Mata-Torrevieja”

 

Presentació de més de 150 espècies de flora inventariades al Parc Natural i posterior recorregut guiat per a poder gaudir d'algunes d'aquestes espècies que en aquest moment es troben en el seu màxim esplendor.

Un any més el Parc Natural de La Mata-Torrevieja s'uneix a les celebracions pel Dia Europeu dels Parcs que enguany porta com a títol "Àrees Protegides: els nostres tresors naturals".

Hem triat aquesta oportunitat per a presentar el treball realitzat pel nostre company Justo Ferrer, un gran coneixedor de la flora del parc, que amb la seua cambra ens acosta les meravelles botàniques que ens podem trobar a aquest espai natural protegit.

Per aquesta ocasió s'ha preparat una presentació que tindrà lloc a la sala d'audiovisuals del centre d'interpretació del Parc on gaudirem de la bellesa de les espècies vegetals que podem trobar. Una vegada finalitze la presentació iniciarem un recorregut d'aproximadament 4,5 Quilòmetres, en el que es proporcionarà als participants un tríptic amb 10 espècies que aniran descobrint al llarg del recorregut i que hem seleccionat per a l'ocasió per la seua importància i gran atractiu.

Uneix-te a nosaltres i coneix les meravelles que es troben el Parc Natural.

Només heu d'inscriure-vos en parque_lamata@gva.es Recorda que són places limitades.


Vine a gaudir amb nosaltres d'aquest recorregut conscient. Només heu d'inscriure-vos en

Dades d'interés:

Data: 19 de maig de 2019

Hora: 10:30 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms representant

  • Nombre de participants (xiquets i adults)

  • Procedència

  • Telèfon de contacte

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat, s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar via del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.