Pròximes activitats dels parcs naturals

Prat de Cabanes-Torreblanca

Viu l'estiu al Prat! '19

Pren-te un descans als Parcs Naturals

Serra d'Irta

Exposició: El clim o crin vegetal, es feia al teu poble

Exposició que ens ensenya els aprofitaments d'uns recursos naturals que ja formen part del nostre ric patrimoni etnogràfic

Serra de Mariola

La Gran i altres caves de Mariola

Ruta guiada per a visitar algunes de la caves menys conegudes de Mariola sense perdre l'oportunitat de visitar i accedir a l'emblemàtica cava Gran d'Agres.

Hoces del Cabriel

Ruta de les trinxeres

Observar les construccions històriques de les trinxeres i la torre del telègraf

Salines de Santa Pola

EL MUSEO DE LA SAL: LA HISTÒRIA SALINERA DE SANTA POLA

Els museus etnogràfics experimenten alhora la nostàlgia profunda d'un món perdut i la voluntat de conservar, o almenys de documentar, maneres de vida quasi totalment desapareguts. Bona prova d'això és el Museu de la Sal de Santa Pola, que alberga l'actual Centre d'Interpretació del Parc Natural de les Salines de Santa Pola i en el qual, el visitant, i gràcies a aquesta activitat que proposem enquadrada en la campanya de la Xarxa de Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana “PATRIMONI ETNOGRÀFIC, L'HERÈNCIA D'UN POBLE”, podrà conéixer de primera mà el que va ser en el seu moment una factoria o molí de sal de finals del segle XIX, observant els elements de l'època i coneixent la tradició salinera de Santa Pola. Finalment destacarem la compatibilitat de l'extracció salinera, que contínua en l'actualitat, amb la conservació d'aquesta Zona Humida RAMSAR.

Marjal de Pego-Oliva

Etnomusicologia basada en el conreu de l’arròs.

Música i instruments, acompanyants de les àrdues labors arrosseres de la Marjal.

Serra Calderona

V MARXA NOCTURNA SOLIDÀRIA 21 SETEMBRE

¡ NOVA DATA ! DISSABTE 21 SETEMBRE 17:30 h .Es tracta d'una ruta senzilla per la muntanya que ens permetrà gaudir de la frescor de la nit alhora que es fa una acció solidària col·laborant amb Accem, una ONG dedicada a millorar les condicions de vida de persones en situació d'exclusió social.

S'estan mostrant els 7 resultats.
de 1