Pròximes activitats dels parcs naturals

El Montgó

JOC DE PISTES I ORIENTACIÓ

Vine a jugar amb nosaltres!!

Tinença de Benifassà

JOCS TRADICIONALS A LA TINENÇA

Vine a gaudir d'un munt de jocs a l'aire lliure i passa un divertit dia en família al Parc Natural de la Tinença de Benifassà.

El Fondo

A volar la milotxa!

El joc és la millor eina per al desenvolupament intel·lectual, físic i emocional. Jugar significa plaer, risc i llibertat, tres competències que s'aprenen millor de xicotet sent la pròpia naturalesa el millor escenari de joc.

Hoces del Cabriel

SEGUINT LES SEUES PETJADES

Diferència els mamífers del nostre entorn

Penyal d'Ifac

JUGUEM EN FAMÍLIA EN EL PENYAL d'IFAC

Activitat familiar en què caldrà trobar pistes i superar les proves, aconseguint així passar el matí jugant i gaudint en tot moment del Parc Natural del Penyal d'Ifac.

Serra d'Espadà

Salut i benestar

Tant admirar els entorns naturals com portar una alimentació saludable és importate per a la nostra salut. Gaudeix d'un bosc de sureres únic en el nostre territori i una fira d'oficis, la d'Almedijar, on podrem trobar productes artesanals amb l'essència del Parc Natural.

Puebla de San Miguel

SHINRIN-YOKU, LA MEDICINA DE LA NATURA

Bany de bosc entre savines

Font Roja

Gaudeix d’una sessió de Postural entre carrasques

Sessió d’exercicis posturals a l’aire lliure que actuen en benefici de la nostra salut, amb Begoña Muñoz, instructora del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Serra Gelada

"El Joc en la Natura". Gimcana Familiar en Serra Gelada

El respecte i atenció cap al nostre entorn natural és un dels millors llegats que podem transmetre a les generacions futures. I este testimoni està en mans dels més xicotets. Per això, hem preparat una GIMCANA natural en l'itinerari del Far de l'Albir.

Túria

El joc en la natura

Gimcana familiar per a descobrir jugant el tresors que amaga el Parc Natural del Túria

Mostrant 1 - 10 de 16 resultats
de 2