Visualització de contingut web

Día mundial del agua 2019

Molta vida en cada gota d'aigua

Vine a celebrar amb nosaltres la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua a través de la nostra campanya "Molta vida en cada gota d'aigua", des de parcs hem preparat una sèrie d'activitats per a donar a conéixer la importància dels recursos hídrics en els ecosistemes.

Serra d'Irta

“La cultura de l'aigua”

Al llarg d’aquest itinerari per l’interior de la serra d’Irta descobrirem racons que formen part del paisatge cultural de l’aigua i que ens mostren l’enginy i aprofitament responsable que els nostres avantpassats feien d'aquest recurs tan valuós .

Prat de Cabanes-Torreblanca

Molta vida a cada gota d'aigua

Itinerari guiat i col·locació de nivells hídrics

Túria

L'Or líquid del Túria

Jornada per a conéixer el procés de potabilització d'aigua del riu per a l'ús humà

Lagunas de la Mata-Torrevieja

Meteorologia, Sol i Aigua.

Taller de meteorologia per a saber més del Sol i de l'Aigua.

Penyal d'Ifac

JARDINERIA MEDITERRÀNEA SOSTENIBLE AMB EL PENYAL D’IFAC

Per a commemorar el Dia Mundial de l'Aigua este 2019, des del Parc Natural del Penyal d’Ifac vos proposem el diumenge 24 de març una activitat en què aprendreu, quines plantes de la nostra zona podem utilizar a casa, els seus diferents tipus i possibilitats, i com planificar un jardí amb les mateixes. La dita activitat consistirà en una xicoteta xarrada introductòria a l'ús de plantes silvestres mediterrànies en jardineria, seguida d'un itinerari guiat fins al túnel per a observar les espècies “in situ”.

Serra Gelada

"Molta vida en cada gota d'aigua"

Excursió per a visitar alguns dels pocs punts d'aigua dolça que hi ha a la Serra Gelada i conèixer la importància que posseeixen per a la fauna que viu en aquest espai natural.

El Fondo

MUCHA VIDA EN CADA GOTA DE AGUA

Celebrarem el dia de l'Aigua, realitzant una de les rutes del parc buscant senyals i petjades de llúdria, recollirem excrements observant la seua dieta, a més de veure la situació i distribució actual d'aquest mustèlid a la Comunitat Valenciana.

Salines de Santa Pola

Voluntariat per a la millora de l'aiguamoll

“Una gota d'aigua és flexible. Una gota d'aigua és poderosa. Una gota d'aigua és més necessària que mai”. Així ho afirma Nacions Unides en la seua celebració del Dia Mundial de l'Aigua 2019.Així doncs des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola volem col•laborar en aquest esdeveniment i ajudar a millorar el nostre aiguamoll amb una activitat en la qual realitzarem actuacions per a la millora de l'hàbitat en la ruta del Pinet, ajudant d'aquesta manera la seua conservació.

Marjal de Pego-Oliva

Passeig en bici pels «Lluents»: aigua, vegetació i Xitxarra d’aigua.

Volta en bici per a gaudir de la restauració d’hàbitat d’aiguamoll.

Chera - Sot de Chera

Molta vida en cada gota d’aigua

30/03/2019 Ruta interpretativa guiada per l’entorn de l’emblemàtic embassament de Buseo

Serra Calderona

DIA DE L'AIGUA 2019

Farem una ruta circular fins al mirador de El garbí on podrem gaudir d’excel.lents vistes dels Golf de València, el Montgó, la Serra Calderona, la Serra d’Espadà i totes les serres de l’interior de Castelló i aprendrem com podem millorar la nostra relació amb l’element més important per a la vida: l’AIGUA.

Puebla de San Miguel

L' AIGUA DE LA VIDA

Vine a descobrir com l'aigua agafa de la mà a la vida per a crear paratges on la biodiversitat bull.

El Montgó

La Cova de L'Aigua

Visita guiada a la Cova de l'Aigua

S'estan mostrant els 13 resultats.
de 1