Visualització de contingut web

Día del árbol 2019

La campanya per a la commemoració del dia de l'arbre de la Comunitat Valenciana 2019 ja està en marxa. Informa't i apunta't per a poder participar de les diferents accions que es duran a terme als Parcs Naturals de la C.V., en col·laboració amb el Centre d'Educació Ambiental de la C.V. i el Servei d'Espai Forestal de la C.V.

Serra de Mariola

Ruta guiada amb intèrpret en llengua de signes pel Parc Natural de la Serra de Mariola

Ruta per a tots els públics per a conèixer millor els valors de la serra amb la col·laboració de l'associació de persones sordes d'Alcoi i comarca.

Marjal de Pego-Oliva

Instantànies de la Marjal des d’una dona.

«El Paraíso» d’una fotògrafa aficionada.

Salines de Santa Pola

La petjada de la dona en el medi natural

Des del Parc Natural de les Salines de Santa Pola ens unim a la campanya de la xarxa de Parcs Naturals que porta per títol “La dona en la conservació de la natura” per a posar en valor el paper emprenedor de la dona en diverses activitats relacionada amb el medi natural com a turisme actiu, agricultura, desenvo-lupament rural, … incidint en el protagonisme de les dones en el manteniment i conservació d'aquest medi natural. Per a això comptarem amb dones emprenedores en activitats mediambientals en la nostra zona que ens comptaran les seues experiències en aquest camp.

El Fondo

La dona en la conservació de la natura

El mes de març volem posar el focus en el paper que exerceixen les dones en la conservació del nostre patrimoni natural i especialment en el cas de la dona rural.

El Montgó

Maria Ibars, la poetessa del Montgó

Caminada interpretativa per les Rotes

Penyal d'Ifac

LES GOVERNADORES DE LA POBLA MEDIEVAL D'FAC

Visita el recinte murallat medieval del jaciment arqueològic de la “Pobla d'Ifac”, guiada pel director i codirector tècnic de l'excavació i descobrix la història de les primeres senyores d'Ifac.

Túria

Les dones del Túria

Jornada sobre l'important paper de les dones en el passat, present i futur de la conservació del Parc Natural del Túria

Serra Gelada

La veu de les dones

Coneix les activitats més representatives o peculiars que han desenvolupat les dones al Parc Natural de la Serra Gelada i com han anat evolucionant al llarg del temps, anima't i acompanya'ns.

S'estan mostrant els 8 resultats.
de 1