Descobreix la natura amb els teus sentits

«Descobreix la natura amb els teus sentits». Durant el mes de desembre, els 22 Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana aposten per activitats d'educació ambiental encaminades a celebrar el Dia Internacional de la Diversitat Funcional (3 de desembre) i el Dia Internacional de les Muntanyes (11 de desembre). Aquestes accions pretenen descobrir la importància dels Parcs Naturals també a aquelles persones amb algun tipus de diversitat funcional física i/o intel·lectual.

A més, al llarg del mes de desembre s'informarà sobre el projecte d'accessibilitat al medi natural «Pugem amb tu!», el qual està començant a posar-se en marxa als Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana.

Si creus que pots posar el teu granet d'arena per a cuidar el nostre medi ambient, vine i participa en les activitats que hem organitzat.

Serra d'Irta

“Salut i Natura”

Amb motiu de la campanya que es promou des dels parcs naturals “La dona en la conservació de la natura” us convidem a participar en la I Marxa senderista del Dia de la Dona que s'organitza en col·laboració amb els Ajuntaments de Sta. Magdalena i d'Alcalà de Xivert per a gaudir de la pràctica del senderisme i del paisatge, al llarg de l'itinerari que discorre entre els dos castells templers que es troben dins del parc natural.

Hoces del Cabriel

La Dona en la conservació de la natura.

Ruta guiada para las mujeres por los Cuchillos del Cabriel.

Penyagolosa

VIII cens popular del lliri de neu a Penyagolosa

El Galanthus nivalis o lliri de neu és una planta única en les nostres terres. Solament uns quants exemplars sobreviuen atrinxerats en els racons més humits i ombrívols de Penyagolosa.

Serra d'Irta

“La cultura de l'aigua”

Al llarg d’aquest itinerari per l’interior de la serra d’Irta descobrirem racons que formen part del paisatge cultural de l’aigua i que ens mostren l’enginy i aprofitament responsable que els nostres avantpassats feien d'aquest recurs tan valuós .

Penyal d'Ifac

LES GOVERNADORES DE LA POBLA MEDIEVAL D'FAC

Visita el recinte murallat medieval del jaciment arqueològic de la “Pobla d'Ifac”, guiada pel director i codirector tècnic de l'excavació i descobrix la història de les primeres senyores d'Ifac.

S'estan mostrant els 5 resultats.