Visualització de contingut web

Conecta con la naturaleza y mejora tu salud

El 7 d'abril se celebra el Dia Mundial de la Salut. Amb aquest motiu des de Parcs Naturals us animem a participar en les activitats organitzades per a divulgar els beneficis sobre la salut de les persones que proporciona la visita als espais naturals protegits. 
 
Passejar per la naturalesa té efectes positius directes sobre la salut física:
 
  • Disminució de la freqüència cardíaca i de la pressió arterial
  • Disminució del risc de desenvolupar malalties cardiovasculars
  • Producció de vitamina D
  • Recuperació de malalties i augment de la resposta immune
  • Faciliten la participació social 
  • Proporcionen aliments naturals 
  • Proporcionen un catalitzador per a canviar certs estils de vida 
  • Aporten bones experiències per als xiquets i joves
 
"L'efecte reparador de la naturalesa permet a les persones netejar el cap, recuperar l'adreça de l'atenció, proporcionar tranquil·litat cognitiva i incrementar la capacitat reflexiva" (Kaplan i Kaplan, 1989).
Chera - Sot de Chera

Mirades Nocturnes

DINS DE LA FiRA CULTURAL,GASTRONÒMICA i ARTESANAL DE CHERA VINE A CONEIXER EL MON DE LAS RAPINYAIRES NOCTURNES. Taller per xiquets de 6 a 12 anys.

Serra d'Espadà

Salut i benestar

Tant admirar els entorns naturals com portar una alimentació saludable és importate per a la nostra salut. Gaudeix d'un bosc de sureres únic en el nostre territori i una fira d'oficis, la d'Almedijar, on podrem trobar productes artesanals amb l'essència del Parc Natural.

Font Roja

Gaudeix d’una sessió de Postural entre carrasques

Sessió d’exercicis posturals a l’aire lliure que actuen en benefici de la nostra salut, amb Begoña Muñoz, instructora del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.

Puebla de San Miguel

SHINRIN-YOKU, LA MEDICINA DE LA NATURA

Bany de bosc entre savines

El Fondo

ELS CAMINS DEL FONDO

Actualment el contacte amb la naturalesa s'ha convertit en una cosa excepcional, en un món en el qual el 70% de la població viu en àrees urbanes, s'està tornant cada vegada més important entendre la importància de la presència de la naturalesa en les nostres vides, així com el que succeeix si ens separem d'ella.

Serra de Mariola

Sessió de ioga a la natura

Passejada fins a MasQi per a gaudir d'una classe de ioga de la mà de Sonia Ferre, gerent d'aquest allotjament certificat amb la marca Parcs Naturals.

S'estan mostrant els 7 resultats.
de 1