Visualització de contingut web

Consumeix amb responsabilitat, protegeix els nostres hàbitats

Consumeix amb responsabilitat, protegeix els nostres hàbitats». Durant el mes de novembre els 22 Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana aposten per activitats d'educació ambiental encaminades a fer valdre el Consum Responsable i la protecció de la natura. Aquestes accions informaran sobre bones pràctiques de consum i com disminuir la quantitat de residus que es generen de manera irresponsable així com donar a conéixer els productes de la Marca Parcs Naturals.  

A més, durant el mes de novembre Parcs Naturals s'uneix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus on els xiquets i xiquetes de les escoles valencianes aprendran a reduir la quantitat de deixalles que generen d'una forma divertida i educativa.  

Si creus que pots posar el teu granet d'arena per a cuidar el nostre medi ambient, vine i participa.
Seguix-nos en twitter @GVAParcs i en Instagram @GVAParcsNaturals

El Fondo

La ruta de l'aigua: des del Riu Segura fins al Fondo

El mantenimiento hídrico de buena parte del Parque Natural El Hondo depende hoy en día del mantenimiento de una compleja infraestructura hidráulica creada a principios del siglo XX por la entonces Real Compañía de Riegos de Levante, que se ha mantenido en funcionamiento hasta nuestros días.

Desert de les Palmes

Dejemos el parque más limpio de cómo lo hemos encontrado

El cap de setmana 10 i 11 de maig participa en la campanya europea EUROPEAN CLEAN UP DAY recollint les escombraries que trobes mentre realitzes l'itinerari triat.

Font Roja

European Clean-up. Netegem junts l'entorn de la Font Roja

Ajuda'ns a netejar l'entorn de la Font Roja. Jornada de sensibilització ambiental sobre la neteja del Parc Natural.

Lagunas de la Mata-Torrevieja

Voluntariat ambiental. Coneix-nos! Jornada de divulgació per a conéixer les labors que realitza el voluntariat del P.N. de La Mata i Torrevieja a través de l'Associació Rutas y Caminos de La Sal

Des del Parc Natural de les Llacunes de La Mata i Torrevieja, es realitzarà el pròxim dia 17 de maig una jornada de divulgació sobre el Programa de voluntariat ambiental del P.N. que es realitza a través de l'associació "Rutas y caminos de la Sal" .

Marjal de Pego-Oliva

Pardalets per a grans i xicotets. Observació guiada de l’avifauna i la estació d’anellament del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva

Els pardals, a més de ser uns simpàtics animalets que revolegen i canten en qualsevol racó de les nostres muntanyes, camps, zones humides i inclús dels ambients humanitzats de pobles i ciutats, aporten valuosa informació científica sobre l'estat de conservació dels ecosistemes, canvis i amenaces que estos puguen estar patint.

Hoces del Cabriel

European Clean Up Day en les Hoces del Cabriel. Jornada "Descens de neteja del riu Cabriel"

El 10 de maig de 2014 se celebrarà la Primera edició de la European Clen-up Day, o Jornada de Neteja d'Espais Públics a Europa, una Jornada que pretén sensibilitzar sobre la quantitat de residus que depositem de forma incontrolada en els espais públics i promoure l'arreplega de tots estos Involucrant a tots els sectors de la població.

El Fondo

Descobrint els secrets de l'aiguamoll. Visita guiada a l'Itinerari Ornitològic

La visita a qualsevol dels nostres aiguamolls resulta sempre sorprenent, ja que difereixen en molts aspectes del seu entorn més immediat, de manera que és possible dir que en una zona humida tot és diferent respecte a la realitat que coneixem.

Penyagolosa

II Acampada en família… Vine a divertir-te amb nosaltres! Acampada per a tota la família amb excursions, tallers, activitat nocturna… i moltes coses més

Penyagolosa, amb els seus 1.814m, és el cim senyera per als valencians i també un referent per a l'excursionisme. Els seus cims, llomes, turons, senderes i fins i tot penya-segats han format part de les vides de diverses generacions de muntanyencs.

Penyagolosa

II Acampada en família… Vine a divertir-te amb nosaltres! Acampada per a tota la família amb excursions, tallers, activitat nocturna… i moltes coses més

Penyagolosa, amb els seus 1.814m, és el cim senyera per als valencians i també un referent per a l'excursionisme. Els seus cims, llomes, turons, senderes i fins i tot penya-segats han format part de les vides de diverses generacions de muntanyencs.

L'Albufera

Vols conéixer la Reserva del Racó de l'Olla? Visita guiada per l'àrea d'ús públic de la Reserva del Racó de l’Olla.

Enguany, la celebració del Dia Europeu dels Parcs es promou davall el lema europeu "Parcs per a la naturalesa, el benestar i la pau", i el Parc Natural de l'Albufera se suma a esta celebració realitzant una visita guiada per la zona d'ús públic de la Reserva del Racó de l'Olla.

Puebla de San Miguel

AJORNADA! Qui s'amaga al niu?. Recorregut per a revisar les caixes niu col.locades l'any passat i veure les diferents espècies d'aus nidificants del Parc Natural

Per a les aus troglodites, les que crien en forats d'arbres o qualsevol altre buit, la disponibilitat d'estos llocs és un factor molt important a tindre en compte per al seu èxit reproductiu, així com per a la seua supervivència.

Mostrant 1 - 20 de 570 resultats
de 29