Canvia els teus hàbits, redueix els teus residus

Per un món inclusiu, equitatiu i sostenible / Les Muntanyes són importants per als joves

Des dels Parcs Naturals de la comunitat Valenciana, ens unim a les campanyes internacionals organitzades per Nacions Unides per a commemorar els dies 3 de desembreDia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i l'11 de desembreDia Internacional de les Muntanyes.

Els Parcs Naturals entenem com deure nostre i de tota la societat en general, promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitats en tots els àmbits de la societat i el desenvolupament, així com conscienciar sobre la seua situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Al mateix temps, des de Parcs Naturals sabem de la importància i el paper que juguen els joves en la conservació dels nostres espais protegits i en la capacitat de generar un canvi de conscienciació.

Font Roja

Pugem junts a la Teixereta

Excursión guiada para celebrar el Día Internacional de la Montañas

Serra de Mariola

Les muntanyes de Mariola per a totes i tots!

Celebrem el Dia Mundial de la Diversitat Funcional i el Dia Internacional de les Muntanyes amb una ruta guiada per a tots els públics per la muntranya de Sant Cristòfol amb disposició de 3 cadires de rodes adaptades a la natura (CRAN) per a persones amb mobilitat reduïda, amb la inestimable col·laboració de Cumbres sin Barreras.

Serra Gelada

Dia Internacional de las Muntanyes 2019

Per a commemorar el Dia Internacional de les Muntanyes, realitzarem una aproximació a la muntanya Ponotx o El León Dormido com diuen que ho coneixia l'escriptor Gabriel Miró, que es troba inclòs dins del Paisatge Protegit del Puigcampana-Ponotx; pel que recorrerem part del barranc del Gulapdar (o Camí del Bovalar) que transcorre per zona oest d'aquest espai natural.

Marjal de Pego-Oliva

Ruta a Penya Roja: Entre Muntanyes, Joves i llibres

Ruta interpretativa acompanyada de lectures de muntanya, passatges i cites que ens acostaran a les muntanyes, al seu misteri, grandesa i bellesa més salvatge i reflexionarem sobre l'herència que estem deixant als nostres joves.

Prat de Cabanes-Torreblanca

¿Qué relación tienen las montañas y el Prat?

Vine a gaudir amb nosaltres d'un recorregut guiat pel Parc Natural

Penyal d'Ifac

EL PENYAL D’IFAC 2.0

Itinerari interpretatiu en el Parc Natural del Penyal d’Ifac, fins al túnel, amb el suport d'un arxiu d'imatges reproduïbles a través Tablets i Smartphones.

Penyagolosa

Ruta Els Tossals

Gaudeix dels preciosos paisatges en aquesta ruta guiada pels antics camins entre la muntanya i el pla de l'entorn de *Penyagolosa, omple't de naturalesa i aprén d'una forma de vida adaptada a les dures condicions ambientals d'aquests paratges

El Fondo

EL FONDO VIST DES DE LA SERRA DE CREVILLENT

En col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic, així com la Regidoria d'Educació i Cultura de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Crevillent, us proposem participar en la ruta senderista que hem preparat amb motiu de la Celebració del Dia Internacional de les Muntanyes.

Serra Calderona

DÍA MONTAÑAS 2019

Des de Serra proposem una ruta circular fins al Sierro, Cierro o Oronet, muntanya emblemàtic i lloc de pas entre el Camp del Túria, Camp de Morvedre i Alto Palancia. Recorrerem antics camins i disfrutarem d'unes excel·lents vistes panoràmiques de les muntanyes de València i Castelló.

Serra d'Espadà

Pujada al pic Batalla

“Les muntanyes són importants per als joves” és el tema triat enguany per a la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes,

El Montgó

PUJADA A LA CREU DEL MONTGÓ

Pujada a la creu del Montgó

Chera - Sot de Chera

Les muntanyes són importants per als joves

Celebra al Parc Natural de Chera-Sot de Chera el Dia Internacional de les Muntanyes 2019

Lagunas de la Mata-Torrevieja

Per un món inclusiu, equitatiu i sostenible per a tots. RUTA SENSORIAL ADAPTADA.

Vine a gaudir d'una ruta sensorial adaptada pel Parc Natural de la Mata-Torrevieja.

Desert de les Palmes

DIA INTERNACIONAL DE LES MUNTANYES

Ruta guiada al Bartolo i construcció d’una figura Muixeranguera al Cim El Bartolo

Marjal de Pego-Oliva

Ruta per la Marjal per a tots y totes

La Marjal ens pot ajudar a integrar i a cuidar, nosaltres podem ajudar-la coneixent-la per a mantindre-la i cuidar-la.

El Fondo

PER UN MÓN INCLUSIU, EQUITATIU I SOSTENIBLE PER A TOTS

L'Assemblea General de Nacions Unides va declarar en 1992 el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, amb l'objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar a la resta de la societat de la seua situació.

Hoces del Cabriel

Ascensió interpretativa al pic Moluengo

Ruta interpretativa en la qual gaudirem d'un xicotet tram de l'antiga via pecuària de la Cañada Real de la Mancha o de San Juan per a posteriorment pujar al punt geodèsic del pic Moluengo

Salines de Santa Pola

PER UN MÓN INCLUSIU, EQUITATIU I SOSTENIBLE PER A TOTS

Vine a conéixer les infraestructures d'ús públic accessibles que disposem al Parc Natural.

S'estan mostrant els 18 resultats.
de 1