Aigua, un or líquid per a tots / Ciència i conservació a més

 

 

Dissabte que ve 10 d'octubre de 2020 tindrà lloc la commemoració del Dia Mundial de les aus migratòries (WMBD); una campanya mundial dedicada a la conscienciació sobre les aus migratòries i la necessitat de cooperar internacionalment per a conservar-les.


Enguany, com en altres ocasions, els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana ens unim als actes de celebració impulsant una serie d'activitats d'Educació Ambiental i interpretació del patrimoni natural, que tenen com a objectiu destacar la importància que revist conservar i restaurar la connectivitat ecològica i la integritat dels ecosistemes que donen suport als cicles naturals i que són essencials per a la supervivència i benestar dels ocells migradors.


«El Dia Mundial dels Ocells migradors ens recorda que, ara més que mai, necessitem intensificar les nostres accions amb la finalitat de protegir als ocells migradors i els seus hàbitats. Moltes espècies d'ocells es troben en declivi a tot el món, i la contínua pèrdua i destrucció de la naturalesa també han estat relacionats amb els tipus de malalties infeccioses que estem combatent ara». Amy Fraenkel, Secretària Executiva de la Convenció sobre les Espècies Migratòries (CMS).