Visualització de contingut web

Àrees protegides: els nostres tresors naturals

Els parcs naturals contenen un gran valor mediambiental per tots conegut, però també guarden en el seu interior un valor cultural heretat de les gents que han habitat en ells durant mil·lennis. Des dels parcs naturals posem en valor aquest patrimoni etnogràfic, organitzant una sèrie d'activitats orientades a despertar l'interés dels nostres visitants per les nostres tradicions.

V
ine i coneix amb nosaltres les antigues maneres de vida, tradicions populars, llocs emblemàtics i moltes coses més. 

Serra d'Irta

Exposició: El clim o crin vegetal, es feia al teu poble

Exposició que ens ensenya els aprofitaments d'uns recursos naturals que ja formen part del nostre ric patrimoni etnogràfic

Tinença de Benifassà

Les carboneres de Vallibona

Visita al Museu del Carboneig i ruta pels voltants de Vallibona

Lagunas de la Mata-Torrevieja

La història d'unes llacunes. Un Parc Natural.

Vine a conéixer aquest patrimoni natural i cultural. Disfruta del passat i del present d'aquestes impressionants salines.

Serra Calderona

PATRIMONI ETNOGRÀFIC MARINES VELL

Mitjançant un itinerari als voltants de Marines Vell entrarem en contacte amb el que va ser la societat del Camp del Túria en la primera meitat del segle XX. Coneixerem els usos, les construccions, els aprofitaments, les eines, els costums d'aquelles persones que van viure en Marines abans de l'abandó de la població i compartirem amb ells impressions, coneixements, anècdotes, en resum compartirem les seues vides.

S'estan mostrant els 4 resultats.