Canvia els teus hàbits, redueix els teus residus

Per un món inclusiu, equitatiu i sostenible / Les Muntanyes són importants per als joves

Des dels Parcs Naturals de la comunitat Valenciana, ens unim a les campanyes internacionals organitzades per Nacions Unides per a commemorar els dies 3 de desembreDia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i l'11 de desembreDia Internacional de les Muntanyes.

Els Parcs Naturals entenem com deure nostre i de tota la societat en general, promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitats en tots els àmbits de la societat i el desenvolupament, així com conscienciar sobre la seua situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Al mateix temps, des de Parcs Naturals sabem de la importància i el paper que juguen els joves en la conservació dels nostres espais protegits i en la capacitat de generar un canvi de conscienciació.

Penyagolosa

Ruta Els Tossals

Gaudeix dels preciosos paisatges en aquesta ruta guiada pels antics camins entre la muntanya i el pla de l'entorn de *Penyagolosa, omple't de naturalesa i aprén d'una forma de vida adaptada a les dures condicions ambientals d'aquests paratges

Serra Calderona

DÍA MONTAÑAS 2019

Des de Serra proposem una ruta circular fins al Sierro, Cierro o Oronet, muntanya emblemàtic i lloc de pas entre el Camp del Túria, Camp de Morvedre i Alto Palancia. Recorrerem antics camins i disfrutarem d'unes excel·lents vistes panoràmiques de les muntanyes de València i Castelló.

Serra d'Espadà

Pujada al pic Batalla

“Les muntanyes són importants per als joves” és el tema triat enguany per a la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes,

El Fondo

EL FONDO VIST DES DE LA SERRA DE CREVILLENT

En col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic, així com la Regidoria d'Educació i Cultura de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Crevillent, us proposem participar en la ruta senderista que hem preparat amb motiu de la Celebració del Dia Internacional de les Muntanyes.

El Montgó

PUJADA A LA CREU DEL MONTGÓ

Pujada a la creu del Montgó

Chera - Sot de Chera

Les muntanyes són importants per als joves

Celebra al Parc Natural de Chera-Sot de Chera el Dia Internacional de les Muntanyes 2019

Lagunas de la Mata-Torrevieja

Per un món inclusiu, equitatiu i sostenible per a tots. RUTA SENSORIAL ADAPTADA.

Vine a gaudir d'una ruta sensorial adaptada pel Parc Natural de la Mata-Torrevieja.

S'estan mostrant els 7 resultats.
de 1