Canvia els teus hàbits, redueix els teus residus

Per un món inclusiu, equitatiu i sostenible / Les Muntanyes són importants per als joves

Des dels Parcs Naturals de la comunitat Valenciana, ens unim a les campanyes internacionals organitzades per Nacions Unides per a commemorar els dies 3 de desembreDia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i l'11 de desembreDia Internacional de les Muntanyes.

Els Parcs Naturals entenem com deure nostre i de tota la societat en general, promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitats en tots els àmbits de la societat i el desenvolupament, així com conscienciar sobre la seua situació en tots els aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

Al mateix temps, des de Parcs Naturals sabem de la importància i el paper que juguen els joves en la conservació dels nostres espais protegits i en la capacitat de generar un canvi de conscienciació.

Font Roja

Pugem junts a la Teixereta

Excursión guiada para celebrar el Día Internacional de la Montañas

Serra de Mariola

Les muntanyes de Mariola per a totes i tots!

Celebrem el Dia Mundial de la Diversitat Funcional i el Dia Internacional de les Muntanyes amb una ruta guiada per a tots els públics per la muntranya de Sant Cristòfol amb disposició de 3 cadires de rodes adaptades a la natura (CRAN) per a persones amb mobilitat reduïda, amb la inestimable col·laboració de Cumbres sin Barreras.

Serra Gelada

Dia Internacional de las Muntanyes 2019

Per a commemorar el Dia Internacional de les Muntanyes, realitzarem una aproximació a la muntanya Ponotx o El León Dormido com diuen que ho coneixia l'escriptor Gabriel Miró, que es troba inclòs dins del Paisatge Protegit del Puigcampana-Ponotx; pel que recorrerem part del barranc del Gulapdar (o Camí del Bovalar) que transcorre per zona oest d'aquest espai natural.

Marjal de Pego-Oliva

Ruta a Penya Roja: Entre Muntanyes, Joves i llibres

Ruta interpretativa acompanyada de lectures de muntanya, passatges i cites que ens acostaran a les muntanyes, al seu misteri, grandesa i bellesa més salvatge i reflexionarem sobre l'herència que estem deixant als nostres joves.

Prat de Cabanes-Torreblanca

¿Qué relación tienen las montañas y el Prat?

Vine a gaudir amb nosaltres d'un recorregut guiat pel Parc Natural

S'estan mostrant els 5 resultats.