Canvia els teus hàbits, redueix els teus residus

Canvia els teus hàbits, redueix els teus residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa l'objectiu de la qual és promoure i implantar durant una setmana accions de sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus.

Els Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana participem en aquesta campanya amb una sèrie d'activitats dirigides a la població, amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar a la societat sobre prevenció de residus, reutilització de productes i el reciclatge de materials.

La nostra intenció és la de mobilitzar i animar als ciutadans de la nostra Comunitat a participar entorn de 4 temes d'acció.

Veuen i participa amb nosaltres en les activitats que des dels parcs naturals hem preparat per a aquest mes de novembre.

Hoces del Cabriel

Neta les riberes del Cabriel

Ruta i neteja de les zones d'ús públic de la ribera del Cabriel .

Tinença de Benifassà

MICROPLÀSTICS A LA MUNTANYA?

Ruta interpretativa en la qual reflexionarem sobre els complexos cicles dels residus plàstics

Serra Gelada

Reciclar és necessari, però no la solució

Visita guiada a la planta de transferència de residus sòlids urbans de Benidorm, amb la finalitat de conéixer el seu funcionament i la gestió dels residus que arriben a aquesta, l'actual model de gestió d'envasos en la Comunitat Valenciana i la necessària transició a una economia circular.

Prat de Cabanes-Torreblanca

Reduir, Reutilitzar, Reciclar

Ven a realizar un taller de reciclaje con diferentes materiales reutilizables

Serra d'Espadà

Poder verd

Taller de productes de neteja ecològics

El Montgó

Dues formes de netejar

Neteja de caixes niu

Penyal d'Ifac

NETEGEM EL PENYAL D'IFAC !

“Setmana Europea de la Prevenció de Residus”, jornada de neteja amb voluntaris en l'Àrea Recreativa, Miradors de Llevant i en la senda de pujada fins al túnel.

Serra Calderona

SETMANA EUROPEA RESIDUS

Com a introducció a la Setmana Europea de Prevenció dels Residus celebrarem en la localitat de Nàquera i en col·laboració amb l'Agenda21 local una xarrada-col·loqui

Desert de les Palmes

APROFITEM ELS NOSTRES RESIDUS

TALLER DE MENJADORS D'AUS

El Fondo

CANVIA ELS TEUS HÀBITS, REDUEIX ELS TEUS RESIDUS

Amb la finalitat d'evitar que aquests plàstics acaben arribant a l'aiguamoll i per a conscienciar sobre la magnitud d'aquest problema global, hem programat dues jornades de voluntariat en els quals retirarem i classificar per al seu reciclatge els residus plàstics que embruten i contaminen els nostres llits.

S'estan mostrant els 10 resultats.
de 1