Visualització de contingut web

Protegisca les aus: siga la solució a la contaminació plàstica!

Amb una producció anual de centenars de milions de tones, el plàstic és un dels materials més utilitzats en el món. El que la gent no sap sovint és que el seu cicle de vida de 20 a 500 anys. Els plàstics, lleugers i dissenyats per a durar, es transporten fàcilment a la naturalesa, causant serioses amenaces a les espècies migratòries a tot el món.

Tu pots ajudar a frenar aquesta problemàtica mundial. Actua amb sentit comú i consciència mediambiental. El Dia Mundial dels Ocells Migratoris 2019 és una oportunitat única d'unir esforços per a abordar el greu problema de la contaminació plàstica i ressaltar els seus efectes negatius en els ocells migratoris. Unim les nostres veus per a abordar aquesta creixent preocupació mediambiental!

Redueix, reutilitza i recicla
Participa en les activitats que des dels parcs naturals hem preparat per a aquest mes d'octubre.

Serra de Mariola

Celebrem a Mariola el Dia Mundial de les Aus

Exposició "Aus de Mariola", projecció d'imatges sobre els perills dels plàstics i mostra-taller de menjadors per a les aus.

Font Roja

Aus que vénen del Nord, aus que vénen del Sud

Sessió d’anellament científic i reconeixement de les principals aus forestal del Parc Natural.

Salines de Santa Pola

DIA MUNDIAL DE LES AUS MIGRATÒRIES "Protegisca les aus: siga la solució a la contaminació plàstica!"

El Dia Mundial dels Ocells Migratoris 2019 és una oportunitat única d'unir esforços per a abordar el greu problema de la contaminació plàstica, per a això realitzarem una ruta per la zona litoral del Parc per a albirar ocells i ressaltar els seus efectes negatius en els ocells migratoris.

Serra Gelada

Día Mundial dels Ocells

Gaudeix d'un dia en família i vine a conéixer els ocells que visiten la desembocadura del riu Algar durant els seus viatges migratoris. Si disposeu de prismàtics, és molt recomanable portar-los.

Illes Columbretes

¡PROTEGISCA LES AUS: SIGA UNA SOLUCIÓ A LA CONTAMINACIÓ PLÀSTICA

Si vens al Centre d'Informació de la RN de les els Columbrets, et contarem que passa amb els ocells que nidifiquen en la reserva, d'on venen i on van.

Tinença de Benifassà

Un increïble viatge

Xarrada divulgativa i inauguració de l'exposició sobre la migració de les aus "VOLAR, VIATJAR, VIURE" a càrrec de SEO BirdLife València

Serra d'Espadà

Geocaching a Aigua Negra

Diverteix-te amb nosaltres i sigues la solució a la contaminació plàstica

Túria

La migració dels aus, un viatge de plaer?

Jornada divulgativa sobre els aus migratoris i la problemàtica de la contaminació per plàstics en commemoració del Dia Mundial dels aus migratoris.

Hoces del Cabriel

NETEJA DE CAIXES NIU T'APUNTES ?

Netejarem les caixes niu d'ocells insectívors, aquestes aportar gran quantitat de beneficis als ecosistemes.

Penyagolosa

Ajudant a les aus de Penyagolosa

En aquesta activitat analitzarem l'amenaça que suposa el plàstic per a la vida silvestre i les alternatives a la seua utilització. Després, realitzarem una acció de revisió i neteja de caixes niu per a ajudar els ocells de Penyagolosa.

Chera - Sot de Chera

La gran aventura de las aus migratories

Vine i descobreix el món dels ocells presents al Parc natural. Moltes d'elles ens arriben a l'hivern a través de llargs viatges, és època de migració. T'esperem

Marjal de Pego-Oliva

Gymkana per la Marjal i pels ocells.

AJORNADA. NOVA DATA: 27 d'octubre de 2019. Endevinalles i proves prop de la Muntanyeta Verda, sobre el Parc i sobre ocells i plàstics.

Prat de Cabanes-Torreblanca

Plomes i plàstics

Apunta't i gaudeix de la visita.

El Montgó

La costa del Montgó refugio y descanso para las aves

Visita guiada i neteja de plàstics a la costa del Montgó.

S'estan mostrant els 14 resultats.
de 1