LA DONA EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

VI Mostra dels Productes de la Marca Parcs Naturals

Parcs Naturals

VI Mostra dels Productes de la Marca Parcs Naturals

 

 

UNA OPORTUNITAT PER A CONÉIXER L'OFERTA EXISTENT EN ELS PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Mercat de Colón, 28 d'octubre  de 2017, Valencia

   

Acosta't a  conéixer i adquirir productes dels nostres parcs naturals, productes de la nostra terra, part de la nostra cultura i de les nostres arrels, del que som.

Visita'ns, recorre els nostres estands i gaudeix de les distintes activitats que t'oferim durant tot el dia: mel, oli d'oliva verge extra, pernil ibèric, embotit, melmelades, allotjaments turistics, passejos en globus, birding, multiaventura i turisme actiu.

Participa en els tallers d´eduació ambiental per a sensibilitzar als més xicotets i un divertidíssim photocall en el què podràs fer-te un selfie amb els teus amics i familiars. Apropa't al nostre punt d'informació de parcs Naturals.

A més, no volem oblidar-nos de les familias que estan passant un moment delicat en les seues vides, per la qual cosa et demanem que participes en la campanya 1 llaç, 1 somriure que es va a celebrar durant tota la jornada per a recaptar aportacions solidàries que s'entregaran a ASPANION – Asociación de Padres de Niños con cáncer de la CV.

1 llaç, 1 somriure

 

Comptem amb tu, no et penediràs. T'INVITEM A VEURE ESTE VÍDEO perquè et faces una idea del que et vas a trobar¿vas a quedar-te en casa?

 

 

10:00

Obertura de la "VI mostra de productes de la marca Parcs Naturals".

 

Estand informatiu sobre els nostres parcs naturals

 

10:00 - 14:30

16:00 -  21:00

 Estand d'informació sobre els parcs naturals de la Comunitat Valenciana.

 Estand d'informació sobre els parcs naturals de la Comunitat Valenciana.

 

Tallers d'educació ambiental i un divertidíssim photocall

11:00 - 12:30

Taller 1 d'educació ambiental: Bones pràctiques als Parcs Naturals, aprén per mitjà d'un joc divertit les normes de conducta en un espai natural protegit

17:00 - 18:30

Taller 3 d'educació ambiental: Bones pràctiques als Parcs Naturals, aprén per mitjà d'un joc divertit les normes de conducta en un espai natural protegit.

 

Campaña 1 llaç, 1 somriure

10:00 -21:00

Durant tota la jornada es va a realitzar una arreplega d'aportacions solidàries que es destinarà a ASPANION. Col·labora personal de VAERSA que desinteressadament arreplegarà la teua aportació solidària a canvi d'un llaç daurat durant tota la jornada per a destinar-se'l a l'Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

 

 

21:00

Cloenda de la VI Mostra de Productes de la Marca Parcs Naturals.