LA DONA EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

Tras la huellas de la fauna misteriosa marzo

Serra Calderona

Tras la huellas de la fauna misteriosa marzo

Xarrada: Darrere de les petjades de la fauna misteriosa. El cercar i interpretar rastres i altres senyals de fauna és una de les tasques més motivadores per als xiquets (i majors) en el camp. Fer d'indis o de detectius esbrinant qui ha deixat un senyal i que ens diu l'animal amb açò és divertit i una via per a aprendre sobre els animals i sensibilitzar-se amb la seua conservació.

 

Recolzant-se en fotografies i en material arreplegat en el camp (pinyes i gles menjades per diferents animals, plomes, motles de petjades, etc) s'explicarà com fer d'indis o de detectius per a rastrejar, reconèixer i interpretar els senyals que deixen els animals que viuen en la Serra Calderona.

 

Data: 25 de març de 2017

 

Punt i hora de trobada: Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra Calderona en el carrer Lepanto, nº8, de Nàquera (València), al costat de les escoles infantils, a les 11:00h.

 

Durada de l'activitat: 1h 30min. Aproximadament (2h incloent el joc)

 

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.

 

NOTA: Després de la xarrada, els xiquets que ho desitgen podran divertir-se amb el "Joc de les Petjades", una espècie de joc de l'oca a l'aire lliure on, alhora que es juga seguint el rastre d'espècies com la rabosa, el cabirol, el teixó i el senglar, aprendrem com són i com viuen.

 

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació. http://www.citma.gva.es/ca/web/pn-serra-calderona/suscripcion