LA DONA EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

Parc Natural Serra Gelada: L'empremta hídrica d'un municipi com Benidorm

Serra Gelada

Parc Natural Serra Gelada: L'empremta hídrica d'un municipi com Benidorm

 

 

 

 

 

El "Dia Mundial de l'Aigua" commemora a este recurs natural com un element essencial per a la vida, sent el lema triat per part del Servei de Gestió d'Espais Naturals Protegits de la C.V per a la seua commemoració en 2017: "Els espais naturals protegits en la preservació del recurs aigua".

Si bé en el "Dia Mundial de l'Aigua" es commemora a tota l'aigua del planeta en el seu conjunt, des del Parc Natural de la Serra Gelada vos volem proposar una activitat de sensibilització ambiental en un àmbit més local, per mitjà d'una visita guiada a les instal·lacions de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals (E.D.A.R) de Benidorm, instal·lació que s'ubica dins de l'àmbit del parc natural. A través de dita visita, acompanyats tant per personal de la pròpia EDAR, de l'Ajuntament de Benidorm com del parc natural, coneixerem el cicle complet de l'aigua en un municipi de la importància de Benidorm, el seu sistema d'abastiment, els processos de depuració a què se sotmet, els usos de l'aigua depurada, els diferents avantatges i problemàtiques del sistema,... amb l'objecte de prendre consciència de "l'Empremta hídrica" d'un municipi com Benidorm i com ésta influïx en el seu entorn local.

Anima't i participa. És una oportunitat única que no et pots perdre.

 

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT

Data: Dissabte, 18 de març del 2017.

Horari de l'activitat: De 10:30 a 13:00 h.

Punt de trobada / inici ruta: Pàrquing del Trinquet de Benidorm. Av de l'Albir - Rotonda Excalibur, s/n, 03503 - Benidorm.

Per a saber com arribar utilitza este enllaç de Google Maps i planifica la teua visita.

Duració de l'activitat: 2,5 - 3 hores. La duració de l'activitat és orientativa, i inclou tant el temps empleat en l'accés a peu des del pàrquing del trinquet de Benidorm fins a la pròpia EDAR (25 - 30 minuts aproximadament), com el temps necessari per a realitzar les diferents explicacions relacionades amb la visita.

Observacions: Recomanem portar roba còmoda, aigua, ganes d'aprendre i vindre ja esmorzats. Atés que algunes zones de la planta poden trobar-se en obres o en realització de tasques de manteniment, el grup haurà de seguir en tot moment les instruccions del personal d'explotació, complint amb totes les mesures de seguretat que li'ls indiquen.

Dades necessàries per a la inscripció, de cada una de les persones interessades a participar en l'activitat:

  • Nom i cognoms.
  • Edat.
  • Número de telèfon mòbil (dada no necessaria per als menors d'edat).
  • Correu electrònic de cada un dels participants (dada no necessaria per als menors d'edat).
  • Localitat de residència.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el dijous 16 de març.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat (25 persones com a màxim) i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del parc.

L'inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: serragelada@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 629 321 248, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguiu-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.

 Si no vol rebre més correus informatius de les Activitats dels Parcs Naturals pot donar-se de baixa en el següent enllaç:

http://listserv.gva.es/cgi-bin/mailman/listinfo/actividades_parquesnaturales

Introduïu el vostre correu electrònic al final de la pàgina i polseu en "Anul·lar les seues subscripcions".