LA DONA EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

P.N Puebla de San Miguel. Ruta de les Vaquerizas: Explorant el Parc Natural

Puebla de San Miguel

P.N Puebla de San Miguel. Ruta de les Vaquerizas: Explorant el Parc Natural

Acompanya'ns i descobrix llocs molt poc coneguts del Parc Natural

Durant 2017 se celebra el desè aniversari de la declaració del Parc Natural de la Puebla de San Miguel i per açò us convidem, a través d'una sèrie de rutes guiades, a conèixer una mica més aquest singular espai. Llocs quasi desconeguts que antigament eren recorreguts per sendes tradicionals i que han sigut recuperades recentment per la brigada del Parc Natural.

Explora amb nosaltres el parc; recorre antigues zones de cultiu, boscos de galeria i el típic bosc mediterrani, descobreix activitats tradicionals com els forns de guix o carboneres i també podràs descansar sota l'ombra de majestuoses savines monumentals.

Anima't a celebrar amb nosaltres el desè aniversari de declaració del Parc Natural, sendes amagades que ens porten a paratges poc habituals i on cada pedra té mil històries que explicar. El Barranc de les Vaquerizas: vegetació de ribera, sendes tradicionals, sons del pas de l'aigua i del temps, activitats tradicionals o majestuoses savines. Vine a caminar al Parc Natural, gaudiràs en cada pas.

 

Dades de l'activitat

  • Día: 25 de març.
  • Hora d'Inici: 10:00 H
  • Duració de la Activitat: Ruta Circular 6,5 Km.
  • Lloc d'Inici: Plaça de Puebla de San Miguel i desde açí anar amb cotxe al punt d'inici.

 

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària (660127491, parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Recomanacions: Portar sopar, aigua i calçat de muntanya.