LA DONA EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

#NatureChallenge #PNLaMataTorrevieja

Lagunas de la Mata-Torrevieja

#NatureChallenge #PNLaMataTorrevieja

Repte fotogràfic en Instagram. S'AMPLIA EL PLAÇ FINS AL 30 DE MAIG

Arriben les vacances de Pasqua i amb elles el bon temps i les ganes de fer coses noves, divertides, interessants i … perquè no? … Atrevides!!!

És per això que des de el Parc Natural de la Mata-Torrevieja vos volem plantejar un REPTE... el nostre primer #Challenge.

Si, si… heu llegit bé… el nostre primer #Challenge (repte) que porta per títol #NatureChallenge.

 

Que és el #NatureChallenge #PNLaMataTorrevieja?

Es tracta d'aconseguir una fotografia de naturalesa on es plasme la bellesa i grandesa de la Natura del Parc Natural de la Mata-Torrevieja, respectant i seguint les bones pràctiques ambientals, i publicar-la en INSTAGRAM. Totes les fotografies publicades seguint les intrucciones que vos indicarem a continuació, entraran en un sorteig on la fotografia guanyadora rebrà un premi especial.

 

 

Passos que s'ha de seguir per a participar el #NatureChallenge #PNLaMataTorrevieja:

  1. Fes-te seguirdor de @GVAParcsNaturals.

  2. Vine al Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Mata-Torrevieja a arreplegar el teu mapa amb els punts a fotografiar, en horari de 10:00h a 13:00h.

  3. Fotografia qualsevol recurs natural de flora o fauna interessant o visualment atractiu que trobes, geolocalizant el punt proposat des del Parc Natural.

  4. Puja totes les fotos que faces a INSTAGRAM, com més puges més possibilitat de guanyar tens.

  5. Etiqueta a @GVAParcsNaturals

  6. Afig els hashtags #NatureChallenge #PNLaMataTorrevieja i #ParcsNaturalsCV

  7. Escriu algun comentari respecte a la bellesa i importància del que estas veient.

  8. Recorda convidar els teus amics a participar en aquest divertit Challenge, com més participen major visibilitat tindran les teues fotos.

  9. La participació és lliure, només has de tindre el teu perfil obert perquè podem veure la teua fotografia i comptabilitzar-la.

La publicació guanyadora del #NatureChallenge rebrà un premi especial que consistirà en la publicació de la fotografia en la web oficial del PN de La Mata-Torrevieja i les diferents xarxes socials de GVAParcsNaturals, a més de la participació en el cens anual de Gavina d'Audouin, una de les colònies més importants i a la que molt pocs poden accedir.

Si vols passar unes pasqües divertides i interessants, i al mateix temps no desconnectar-te...

!!Participa en el nostre #NatureChallenge!!

 

És fàcil

 

Participant d'aquesta nova iniciativa disfrutaràs del Parc Natural amb altres ulls… ulls d'Instagramer i Naturalista… una fusió molt interessant, no creus?

 

!!Prova-ho!!   !!Intenta-ho!!    !!T'esperem!!