LA DONA EN LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

¡¡Les Àguiles del Túria!!!

Túria

¡¡Les Àguiles del Túria!!!

Xarrada sobre l'àguila perdicera del Túria i visita de l'exposició fotogràfica sobre l'àguila perdicera del Túria

El Parc Natural del Túria i l'ajuntament de Vilamarxant, vos inviten a participar en una jornada temàtica sobre l'àguila perdicera en el Parc Natural del Túria.

Les falçs i els tallats del Túria s'han format per l'acció erosiva del riu Túria durant milions d'anys. Els tallats en les terrasses fluvials constituïxen terrenys ideals per a la nidificació de l'àguila perdicera, que conjuntament a l'abundància de les seues preses preferides, conills, llebres, perdius, coloms i fotja d'aigua, fan del Parc Natural del Túria un hàbitat idoni la seua reproducció.

La xarrada consistirà en una presentació i passe de diapositives, sobre l'àguila perdicera en el Túria, a càrrec de l'ornitòleg, Manolo Ambou, el qual ha seguit la vida les parelles que han ocupat Pedralba i Vilamarxant durant més de 30 anys. Una vegada finalitzada la xarrada, es farà un recorregut per l'exposició fotográfica.

 

Dades de l'activitat:

 

·         Dia: dissabte 28 de octubre del 2017.

·         Hora d'inici 10:00 h.

·         Lloc de trobada: Centre de Visitants del Parc Natural del Turia (Vilamarxant).

·         Duració aproximada de la jornada: Aprox. 5 hores.

·         Avisos: places limitades, inscripció prèvia necessària (660127250, parque_turia@gva.es).

.         Dades per a inscripció: Nom, cognoms, e-mail, núm. de telèfon.

 

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació"- http://www.parquesnaturales.gva.es/web/pn-turia/suscripcion