Desert de les Palmes

ACTIVIDADES AGOSTO 2018.ITINERANTUR

UNA MIRADA DIFERENTE AL DESIERTO DE LES PALMAS. Si quieres descubrir todos los secretos que guarda este Parque Natural, te proponemos tres rutas muy especiales. Desde una ascensión por las crestas de rodeno hasta una visita astronómica para acercarte a Marte y asomarte al Universo (con la ayuda de nuestro astrónomo particular). ¿Algo más sencillo? Consigue la mejor foto de Benicàssim con una ruta para toda la familia. Puedes encontrar todas nuestras rutas aquí: http://itinerantur.com/nuestras-rutas/

Para cualquier duda, contacta con nosotros en info@itinerantur.com ¡Nos vemos!


 

Prat de Cabanes-Torreblanca

Experiències amb sabor a mar

La nostra costa en estat pur

Serra Calderona

Les Rates Penades, Amigues de la Nit

Casiopea ha tornat a rebre una carta. Aquesta vegada és de les seues amigues les rates penades, que estan fartes de ser les roïnes i de que la gent no els vulga vore ni en pintura. On i com viuen, què mengen, per què hem de conservar-los? Gràcies a les històries dels nostres mags preferits podreu jugar, cantar i fins i tot convertir-vos en rates penades durant un temps.

Serra d'Espadà

ITINERANTUR

Amb ITINERANTUR coneixeràs el Parc Natural de la Serra d' Espadà d' una manera diferent.

Serra d'Irta

ITINERANTUR

Amb ITINERANTUR tens moltes possibilitats de conèixer el Parc Natural de la Serra d’Irta. Et proposem nombroses opcions, des de visites amb tast de cerveses artesanes fins a rutes a la llum de la lluna. Només has de dir-nos quin de les nostres rutes et ve de gust més fer.

Mostrant 1 - 5 de 8 resultats
de 2