activitats i notícies de les empreses certificades dels parcs naturals

Tinença de Benifassà

ITINERANTUR

Descobreix amb ITINERANTUR el parc natural de la Tinença de Benifassà.

Serra d'Espadà

La posada de Chóvar

La Posada de Chóvar és un allotjament rural situat a Chóvar i oferix múltiples activitats per a traure partit dels entorns de la comarca.

Serra d'Espadà

Espeleologia Aquàtica a la Serra d’Espadà

Vine i descobreix en ple cor de la Serra d’Espadà un autèntic tresor natural per als amants de les experiències úniques. Al terme d'Alcudia de Veo trobem la cova del Toro, una cavitat amb un riu subterrani amb moltes cascades i formacions espeleològiques que no deixa indiferent a ningú.

Serra d'Irta

ITINERANTUR

Amb ITINERANTUR tens moltes possibilitats de conèixer el Parc Natural de la Serra d’Irta. Et proposem nombroses opcions, des de visites amb tast de cerveses artesanes fins a rutes a la llum de la lluna. Només has de dir-nos quin de les nostres rutes et ve de gust més fer.

Prat de Cabanes-Torreblanca

Experiències amb sabor a mar

La nostra costa en estat pur

Desert de les Palmes

ACTIVIDADES AGOSTO 2018.ITINERANTUR

UNA MIRADA DIFERENTE AL DESIERTO DE LES PALMAS. Si quieres descubrir todos los secretos que guarda este Parque Natural, te proponemos tres rutas muy especiales. Desde una ascensión por las crestas de rodeno hasta una visita astronómica para acercarte a Marte y asomarte al Universo (con la ayuda de nuestro astrónomo particular). ¿Algo más sencillo? Consigue la mejor foto de Benicàssim con una ruta para toda la familia. Puedes encontrar todas nuestras rutas aquí: http://itinerantur.com/nuestras-rutas/

Para cualquier duda, contacta con nosotros en info@itinerantur.com ¡Nos vemos!


 

S'estan mostrant els 6 resultats.
de 1