Notícies

Ves enrere Libera al Túria amb SEO

Libera al Túria amb SEO

Tristament els nostres rius i cursos superficials d'aigua són els més afectats i modificats per la mà de l'home. Hem canviat el seu curs natural, alçat dics i embassaments, construint en les zones de crescuda i barrancs, hem contaminat les seues aigües abocant fems, pesticides i herbicides, hem malgastat tanta aigua que molts d'ells s'han assecat per sempre o a penes corre aigua, hem talat amb els seus boscos de ribera i introduït espècies exòtiques.


Per tot això, des del Parc Natural del Túria col·laborem amb la participació de SEU en el Projecte Allibera per al riu Túria i els seus afluents, després de dur a terme una recollida de fems en les Rambles Primera i Castellana, es procedirà a fer una repoblació amb espècies d'arbres i arbustos de ribera, activitat a la qual us convidem a participar, passant una bonica demà en el medi natural, posant una pedra en el mur de la conservació.

 

Dades de l'activitat:


• Data: dissabte 16 i diumenge 17 de febrer de 2019.
• Hora i lloc d'inici: 10.00 h. dissabte en Rambla Primera i diumenge en Rambla Castellana, el punt concret es facilitarà als inscrits.
• Durada aproximada: 3 h
• Avisos: Activitat gratuïta. Inscripció prèvia necessària.
• Inscripció: 645487527. O pel següent formulari punxant ací per al dissabte o punxant ací per al diumenge.
• Recomanacions: cal portar aigua, protector solar, guants de jardiner, roba i calçat apropiats caminar per pistes forestals. Portar esmorzar.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació"- https://parquesnaturales.gva.es/web/pn-turia/suscripcion