Activitats i notícies de les empreses certificades del parc

Ves enrere EXPLORANT EL RIU SENIA. El Salt de Robert: el naixement del riu, i l'Embassament d'Ulldecona i el bosc de ribera més espectacular.

EXPLORANT EL RIU SENIA. El Salt de Robert: el naixement del riu, i l'Embassament d'Ulldecona i el bosc de ribera més espectacular.

 

 

CAP DE SETMANA 2-3 SETEMBRE. UNA ACTIVITAT CADA DIA.

EXPLORANT EL RIU SENIA. El Salt de Robert: el naixement del riu, i l'Embassament d'Ulldecona i el bosc de ribera més espectacular.

 

Lloc de trobada: Fredes i la Pobla de Benifassà (Baix Maestrat).

Dificultat: Moderada.

Distància: 8 km + 5 km.

Temps aprox.: 5 h + 6 h.

Públic recom.: A partir de 8 anys.

Més info. i inscripcions: http://itinerantur.com/#Contacte

Inclou esmorzars de productes locals en ruta. Consultar descomptes especials del 15% al 30%.

 

Ruta en Fredes: coneixerem el Parc Natural de la Tinença de Benifassà des del seu mateix cor, on neixen les fonts del riu Senia. Un umbrío, humit i preciós bosc mixt ens conduirà fins a la cascada del Salt de Robert, reserva de flora i fauna única a la Comunitat Valenciana, on viuen des de plantes carnívores fins a crancs de riu autòctons. A meitat de ruta ens acostarem a conèixer la imponent formació geològica del Portell de l'Infern.

Una de les rutes imprescindibles del territori valencià!

 

Ruta en l'embassament d'Ulldecona: http://itinerantur.com/ruta-16.html

Aquest embassament de transparents aigües de muntanya és la porta d'entrada a un Parc Natural únic en el Mediterrani, el més biodivers de la Comunitat Valenciana, salvatge i ple d'història, que enllaça amb Catalunya a través del Massís dels Ports de Tortosa-Beceite. El recorregut transcorre en la seva major part entre arbres de diverses espècies, fent molt agradable i fresc el trajecte. Passarem pel Forn del Vidre, una antiga masia que acull el Viver Forestal i el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge del Parc, on tota la família aprendrà què es fa amb els animals i les plantes que es troben en perill. Per acabar, de tornada abans de l'hora de menjar, visitarem la Font de Sant Pere, un tranquil i idíl•lic lloc baixant cap a La Sénia on relaxar-se, banyar-se, gaudir del riu i aprendre la importància de la vegetació de ribera.