Notícies

Ves enrere Pujada al pic Batalla

Pujada al pic Batalla

Dia Internacional de les Muntanyes

"Les muntanyes són importants per als joves" és el tema triat enguany per a la celebració del Dia Internacional de les Muntanyes, declarat per l'ONU per a ressaltar la importància del desenvolupament sostenible de les muntanyes.

El tema d'enguany posa l'accent en els joves com a protagonistes dels canvis futurs i líders del demà. És el moment perquè prenguen la iniciativa i apel·len perquè les muntanyes i els pobles de les muntanyes siguen rellevants en les agendes de desenvolupament nacionals i internacionals.

Des del Parc El Natural de la Serra d'Espadà se suma a aquesta celebració, pujant al Pic Batalla. Vine a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes amb nosaltres des del cim.

Dades de l'activitat:

Dia: Diumenge 15 de desembre 2019

Hora d'inici: 9:00 h

Lloc: Aín. Pl. José Sorribes Fuster (davant de l'Ajuntament)

Característiques de la ruta:

- Desnivell positiu: 600 metres

- Longitud: 8,8 km

- Dificultat: Mitjana-alta

- Duració: 4,5 h aprox.

Perfil de l'activitat

Observacions:

Activitat gratuïta de dificultad mitjana-alta (per desnivell). Xiquets/es majors de 10 anys (valoreu si estan acostumats a l'esforç que es requereix). Porteu calcer i roba adequades, aigua i esmorzar.

Places limitades Inscripció obligatòria través del correo electrónico: parque_espadan@gva.es ,per a més informació podeu telefonar al 964 629 112, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

Cada persona podrà inscriu-re a un màxim de 5 participants. Cal rebre confirmació de la inscripció per a participar en l'activitat.

Les dades necessàries per a formalitzar la inscripció són: Nom de qui realitza la inscripció, n.º persones( adultes i menors), localitat de procedència, mòbil de contacte.