Notícies

Ves enrere LES CARBONERES DEL GORGO

LES CARBONERES DEL GORGO

Les Carboneras del Gorgo ,Gàtova.

El Parc Natural de la Serra Calderona durant 2019 ha restaurat un parell de carboneres i casetes de carboners en la Ruta del Gorgo. En col·laboració amb l'Associació Gàtova Avanza s'organitza una visita guiada per a descobrir aquest patrimoni i ascendir fins al cim del Gorgo (907 m) per la ruta senyalitzada des del parc natural.

Recorda que s'han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l'ús de mascareta.

Dades de l'activitat:

• Dia: dissabte 25 de juliol de 2020.

• Hora: 07.00 h verificació inscripció i eixida.

• Lloc: Ajuntament de Gàtova.

• Distància total: 10 km aproximadament (anada i volta). El traçat de la marxa es realitza en gran part per un camí o pista forestal.

• Portar calçat còmode, esmorzar, aigua, protector solar, gorra o barret.

Avís: Places limitades. La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat i aigua.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.