Notícies

Ves enrere ITINERARI TALLER DE PLANTES MEDICINALS

ITINERARI TALLER DE PLANTES MEDICINALS

DIA EUROPEU PARCS 2019

25-05-2019

Àrees protegides, els nostres tresors naturals. Dia europeu dels Parcs Naturals.


Els nostres Parcs Naturals són un refugi de riquesa natural i cultural. En ells trobem fauna, flora i roques però també trobem la petjada que després de centenars d'anys han deixat els pobladors d'aquesta serra en els seus quefers quotidians. Durant centenars d'anys l'únic sustent era la pròpia naturalesa font d'aliment, matèries primeres i productes curatius.


Mitjançant la combinació d'un itinerari didàctic i un taller en el Centre d'Interpretació de Nàquera, intentarem acostar-nos al món de la botànica medicinal des d'un punt de vista tècnic. Coneixerem les plantes més habituals potencialment saludables de la Serra Calderona però sense intentar substituir l'assistència mèdic-farmacèutica en totes les seues facetes preventives, diagnòstiques i terapèutiques.

Dades de l'activitat:

Dia: dissabte 25 de maig de 2019.
Hora: 10.00 h verificació inscripció i eixida.
Lloc: Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra Calderona.
Temporalització: 1a Part: Recorregut d'uns 3 km. aproximadament, realitzada per entorn agrícola i forestal. 2a Part: taller d'identificació de plantes i investigació de la seua potencialitat saludable.

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

 

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'activitat en funció del temps o de l'estat de la ruta. Es recomana portar calçat adequat i aigua.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.