Notícies

Ves enrere IBERS A LA NIT 2020

IBERS A LA NIT 2020

QUE VEIEM ELS IBERS PER LA NIT

Que veien els iberos a la nit?. Es tracta d'una visita nocturna al poblat iber de «El Torrejón», recentment excavat.

El Parc Natural de la Serra Calderona, amb la col·laboració amb l'Ajuntament de Gátova organitza una visita nocturna pels voltants del poblat iber de «El Torrejón» a Gàtova.

Des de Gàtova ens desplaçarem en cotxe fins la Font de L'Alameda i realitzarem una senzilla ruta fins al poblat, on al capvespre observarem les restes excavades i podrem gaudir de les explicacions sobre el poblat. Ja de nit farem una observació d'estreles.

Recorda que s'han de seguir totes les indicacions de les autoritats sanitàries, respectar la distància social de dos metres i és obligatori l'ús de mascareta.

Data: 22 d'agost de 2020

Punt i hora de trobada: Fuente 15 caños, C/Castellón s/n Gátova. 18:30 h

https://goo.gl/maps/B8Kt9NpHQCk3ZvCEA

Durada de l'activitat: 5h aproximadament (visita al poblat, veure els treballs arqueològics realitzats, sopar i observació d'estreles).

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades. Per a realitzar la inscripció és necessari facilitar nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i correu electrònic de cada participant.

IMPORTANT: Se soparà en la muntanya i es baixarà a la nit fins la Font d'Alameda. Cal seguir les indicacions de la guía turística de l'Ajuntament de Gátova al voltant del poblat iber. Obligatori portar calçat adequat, aigua, llanterna i sopar.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació.