Notícies

Ves enrere DIA DE L'AIGUA 2019

DIA DE L'AIGUA 2019

El Cicle de l'aigua a la Serra Calderona. Dia Mundial de l'aigua

El Parc Natural de la Serra Calderona, es una serra d'orientació NO-SE que queda penjada, literalment, damunt de la plana litoral del Camp de Morvedre i la comarca de L'Horta Nord. Amb el Carraixet per una banda i el Palancia per l'altra està encaixonada entre dos rius que recullen les aigues de les surgències de la serra.

Et convidem a que t'unisques a nosaltres amb la teua participació i de la teua família i amics per a comprovar de primera mà com es desenvolupa el recorregut de l'aigua per les vesants de la serra fins a la seua arribada a la mar o als afloraments de la marjal dels Moros o Rafalell i Vistabella.

Farem una ruta circular fins al mirador de El garbí on podrem gaudir d'excel.lents vistes dels Golf de València, el Montgó, la Serra Calderona, la Serra d'Espadà i totes les serres de l'interior de Castelló i aprendrem com podem millorar la nostra relació amb l'element més important per a la vida: l'AIGUA.

Dades de l'activitat:

  • Dia: diumenge 31 de març de 2019.

  • Hora: 10:00 h verificació inscripció i eixida.

  • Lloc: Parquin de El Garbí. Inici de la ruta blava del Parc Natural.

  • Distància total: 2 km. El traçat de la marxa es realitza en gran part per un camí o pista forestal.

  • Portar calçat còmode, esmorzar i aigua.

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat i aigua.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.