Notícies

Ves enrere Castell de Serra 2019

Castell de Serra 2019

Al Voltant del Castell de Serra. Ruta cultura, història i natura

El Parc Natural de la Serra Calderona i L'Ajuntament de Serra, en col·laboració amb l'Associació Tot Axerra, organitza una ruta circular per a conèixer el patrimoni cultural, històric i natural.

Des de Serra, descobrirem a través de sengles tradicionals l'horta de Toixima i la Torre de Ria. Recorrerem un tram del sender internacional GR-10 a la Font de L'Ombria. Visitarem la Microreserva de Flora del Castell, per a descobrir plantes sorprenents.

La ruta finalitza en el cim escarpat del Castell de Serra, construcció defensiva dels segles VIII i IX, que domina el port de muntanya de L'Oronet, pas habitual per a viatgers i escenari de batalles.

Dades de l'activitat:

  • Dia: dissabte 4 de maig de 2019.

  • Hora: 10:00 h

  • Lloc: esplanada davant de l'Ajuntament de Serra.

  • Distància aproximada: 7 km.

  • Portar calçat còmode, esmorzar i aigua.

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat i aigua.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.