Notícies del parc

Ves enrere ORNITÒLEG PER UN DIA

ORNITÒLEG PER UN DIA

Claus i nocions bàsiques per iniciar-se en el món de la ornitologia

Una vegada més, ens centrem en les nostres amigues alades per fer la activitat, esta vegada amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Funcional. En esta activitat aprendrem a identificar les aus més comunes del Parc Natural, també diferents tècniques per a censar-les i, a més, coneixerem els secrets de l'anellament científic de la mà d'un anellador expert. Si tot va bé, tindrem alguna altra sorpresa… T'ho vols perdre? T'esperem!

 

DADES DE L'ACTIVITAT

  • Dia: 06 de desembre de 2020.

  • Duració de l'activitat: de 09:00 h a 12:00 h, aproximadament (si l'afluència es molt elevada, s'organitzaran torns i el horari podrà variar).

  • Lloc de trobada: Centre d'Interpretació de les Salines de Santa Pola

  • Inscripció obligatòria: parque_santapola@gva.es o 965938590 / Activitat gratuïta.

- Nom i cognoms

- Número de participants i edat (xiquets i adults)

- Número de telèfon de contacte i correu electrònic

-Característiques a tindre en compte pels educadors per adaptar l'activitat amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Funcional.

  • Recomanacions: Portar gel hidroalcohòlic, protector solar, repel·lent antimosquits, esmorzar i beguda. Porteu prismàtics o càmera fotogràfica, si teniu.

  • Important: recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de mascareta per a realitzar l'activitat.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.