Notícies

Ves enrere Moviment Animal Okupa

Moviment Animal Okupa

Taller per a fomentar l'augment de la biodiversitat

No podem viure en una bambolla impermeable. Ni hem d'apartar de les nostres llars a la fauna que ens rodeja.

Amb les reformes en les nostres cases hem anat eliminant l'hàbitat i desplaçant a espècies que són beneficioses als nostres interessos com són les rates penades i les aus insectívores.

Fatxades hermètiques, terrasses sense buits, arbres jóvens de jardí sense orificis, etc. impedeixen la reproducció d'espècies que s'alimenten d'insectes més perillosos per a nosaltres com l'eruga processionària o els mosquits.

Amb aquest taller ens tornem a rodejar de fauna aliada i beneficiosa creant refugis i nidals perquè visquen prop de nosaltres, us ensenyarem a construir refugis per a rates penades i col·locarem caixes niu per a aus insectívores abans que arribe el període de cria.

Dades de l'Activitat

Dia: Diumenge 3 març.

Horari: 10,30h- 15.00h

Lloc d'Inici: Casa del Forestal. Oficina del PN Puebla de San Miguel.(Enllaç amb el Visor GVA), (Enllaç amb Google Maps)

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària mitjançant el tel.: 660127491 (de 8h a 14h, de dilluns a divendres) o al mail: parque_puebladesanmiguel@gva.es). Portar roba d'abrigar, esmorzar i ganes de canviar el món.

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies – subsciu-te ací.