Notícies

Ves enrere A VOLAR LA MILOTXA!

A VOLAR LA MILOTXA!

Taller de milotxes. Vine a menjar-te la mona!

El joc és la millor ferramenta del desenrotllament intel·lectual, físic i emocional. Jugar significa plaer, risc i llibertat, tres competències que s´aprenen millor de xicotet sent la mateixa natura el millor escenari de joc.

No obstant això, el tràfec del dia a dia, l´ajustada agenda i les pors que tenen els pares, han contribuït que "els xiquets de hui en dia visquen immersos en la seua rutina de anglés-violí-ballet sotmesos a un verdader arrest comiciliari" (Katia Hueso).

Al P.N. Puebla de San Miguel volem recuperar el joc i a més el joc tradicional, el de tota la vida, amb el que grans i xicotets hem passat tan bons moments; i què millor manera que construint la nostra pròpia milotxa en família. Veuen a volar la milotxa!

Dades de l'Activitat

Dia: Diumenge 27 abril.

Horari: 17,00h- 16.30h

Lloc d'Inici: Casa del Forestal. Oficina del PN Puebla de San Miguel (Enlace con el Visor GVA) ,(Enlace con Google Maps)

Avisos: Places limitades, inscripció prèvia necessària mitjançant el tel.: 660127491 (de 8h a 14h, de dilluns a divendres) o al mail: parque_puebladesanmiguel@gva.es).

Portar roba d'abrigar i la mona de Pasqua.

Recomanem la subscripció a la llista de distribució de les notícies del nostre web. És la manera més ràpida d'assabentar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies –suscríbete aquí.