Notícies

Ves enrere Meteorologia, Sol i Aigua.

Meteorologia, Sol i Aigua.

El Parc Natural de La Mata-Torrevieja junt amb els companys del Projecte Mastral i la resta de col·laboradors, celebrarem de manera conjunta el Dia Mundial de l'Aigua i el Dia Mundial de la Meteorologia el pròxim 23 de març.

Per a això hem preparat un taller en què construirem una estació meteorològica utilitzant materials reciclats i realitzarem molts experiments per a entendre la importància del Sol i de l'Aigua per a la meteorologia i sobretot per a la vida en el nostre planeta. En aquest taller tant grans com menuts descobriran entre moltes altres coses com es formen les tempestes o com es mesura l'aigua de pluja, com construir un rellotge de Sol, ect...

Acosta't i celebrem junts el Dia Mundial de l'Aigua i el Dia Mundial de la Meteorologia. Només heu d'inscriure-vos en parque_lamata@gva.es

 

Dades d'interés:

Data: 23 de març de 2019

Hora: 10:30 hores

Lloc: Centre d'informació del PN de La Mata-Torrevieja.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

  • Nom i cognoms representant

  • núm. de participants (xiquets i adults)

  • procedència

  • núm. telféfono de contacte

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

L'últim dia per a realitzar la inscripció serà el divendres 22 de març.

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es, per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la seua publicació".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.