Notícies

Ves enrere II Cens coordinat d'ocells exòtics i Garsa blava

II Cens coordinat d'ocells exòtics i Garsa blava

 

Estem preparant per al pròxim dia 24 de gener l'activitat de Ciència Ciutadana "II Cens coordinat d'ocells exòtics i Garsa blava". Durant la jornada, que durarà dues hores, els participants utilitzaren el mètode científic i aniran acompanyats dels especialistes per a recopilar totes les dades necessàries per a realitzar el cens.

Aquestes dades després de ser analitzats s'utilitzaran per a estimar el nombre d'individus totals

d´agapornis sp. i Garsa blava ibèrica presents en els voltants del Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevieja.

Organitzar aquesta activitat ha sigut possible gràcies a l'Associació Faunatura que col·labora activament amb el Parc Natural.

Durant l'activitat es compliran amb totes les mesures necessàries per a prevenir el COVID-19. Serà obligatori l'ús de màscara i complir amb la distància mínima 1,5 m.

Si t'interessa conèixer i participar activament prenent dades científiques no dubtes a apuntar-te. Les places són limitades, per a inscriure-us només heu d'escriure'ns al correu parque_lamata@gva.es

 

Recorda per motius de la pandèmia COVID-19 les places són MOLT LIMITADES.

 

Recorda:

Data: 24 de gener de 2021

Hora: 9.00 hores

Lloc: Ermita d'Ur. Los Balcones

Activitat gratuïta.

Places limitades.

Inscripció obligatòria en: parque_lamata@gva.es

Nom i cognom

nre. de participants

Procedència

núm. telèfon de contacte

 

Material necessari: Prismàtics, Aigua, gorra, gel hidroalcohòlic, màscara, roba i calçat còmode.

 

 

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per ordre d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic:parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les noticies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.