Notícies

Ves enrere Estreles solidàries

Estreles solidàries

Un any més, en col·laboració amb Projecte Mastral i Astroingeo, realitzem l'activitat nocturna "Estreles Solidàries", centrada en l'observació de "les Perseides", "Llàgrimes de Sant Llorenç" o estreles fugaces. Mentre esperem l'arribada de la nit tancada (entorn a les 23:00), gaudirem de diferents activitats i explicacions relacionades amb les estreles, el cel, la nit i la Naturalesa.

Començarem a les 20,00h en el centre d'interpretació del Parc Natural i des d'ací anirem a la zona recreativa on podrem sopar (entrepans que durem des de casa), i preparar-nos per a l'albirament.

Aquest any està sent especialment dur per a moltes famílies, així que en aquesta edició és fins i tot més important que mai recordar que, a més de passar una bona estona, podem ajudar els que més ho necessiten, portant aliments no peribles, que seran donats a "Alimentos Solidarios Torrevieja". Des de l'ONG ens comenten que els vindrien especialment bé magdalenes i batuts, encara que qualsevol altra aportació serà més que ben rebuda.

Vine a observar les Llàgrimes de Sant Llorenç en plena naturalexa i ajuda'ns a donar un colp de mà a qui més ho necessita.

 

Dades de l'activitat:

  • Dia: dimecres 12 d'agost de 2020

  • Hora d'inici: 20.00 hores

  • Lloc: Centre d'interpretació del P.N.

  • Places limitades. Inscripció Obligatòria en: parque_lamata@gva.es indicant:

    • Nom i cognoms del representant

    • Núm. de participants (xiquets i adults)

    • Núm. telèfon de contacte

    • Procedència

  • Recomanacions: Llanternes, matalasset o tovallola per a tombar-vos, sopar baix-braç, alguna jaqueta per si refresca i antimosquits. I, sobretot, no oblideu la vostra aportació per a "Alimentos Solidarios Torrevieja".

 

NOTA: Recordem que, segons la normativa, serà obligatòria la mascareta a partir dels 6 anys d'edat quan no es puga mantindre la distància de seguretat.

 

CONDICIONS GENERALS PER A LA INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. Places limitades. La inscripció és obligatòria ja que el nombre de places és limitat i s'atendran les sol·licituds per orde d'entrada al correu del Parc.

La inscripció s'haurà de realitzar a través del correu electrònic: parque_lamata@gva.es , per a més informació poden cridar al telèfon 96 572 16 50, en horari d'oficina de 09:00 a 14:00 h.

"Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de les activitats".

 

Seguix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.