NOVETATS

Descobrint la Muntanyeta dels Sants

Descobrint la Muntanyeta dels Sants

VISITA GUIADA BENÉFICA PER LA MUNTANYETA DELS SANTS: CONEGUENT EL PARC NATURAL I L'ARROSSAR

Sueca és la ciutat que major superfície del seu terme municipal aporta al Parc Natural de l´Albufera i la que alberga diversos hàbitats prioritaris representats en la Muntanyeta dels Sants i els Ullals de Baldoví.

 

Farem un recorregut per aquesta joia natural situada entre camps d'arròs. Els seus 30 metres d'alçada donen la suficient altura per gaudir de l'espectacular paisatge que va canviant depenent de l'època de l'any que ens trobem. Al cim d'aquest relleu calcari es troba l'ermita del Benissants de la Pedra, Abdó i Senén, patrons secundaris de Sueca i protectors del cultiu de l´arròs.

 

Els ullals de Baldoví, situats molt a prop de la Muntanyeta, constitueixen un dels principals reservoris genètics de les espècies de flora i fauna del Parc Natural. Àrea regenerada ambientalment i de gran importància ecològica.

 

  • Data: Diumenge 22 de novembre.
  • Horari:10:00 a 13.00 h.
  • Lloc d'encontre:  CV-500 p.k 26,900. Creu de Sueca.

 

Activitat gratuïta.

Avís: Places limitades, inscripció prèvia necessària 96 162 73 45.

A més, participa en aquesta jornada solidària amb el teu donatiu voluntari a benefici de CÁRITAS: aliments no peribles com a pasta, arròs, galetes, oli, torró, llandes de conserves, etc.

 

Recomanem la suscripció al llistat de distribució dels noticies de la nostra web. És la manera mes ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies.