Com arribar-hi

Des de València pot accedir per l'eixida existent al sud de la ciutat (Ciutat de les Arts i les Ciències) , per la V-15 (Autovia del Saler) que enllaça amb la CV-500.

 

Des de l'interior pot accedir a través de l'A-3 i enllaçar amb la V-30, direcció Port, fins a prendre l'eixida que indica El Saler CV-500.

 

Des d'Alacant pot accedir a través de l'AP-7 o A-7 - V-31 i, enllaçar amb la V-30 per l'eixida Puerto-El Saler. Una vegada en la V-30, enllaçar amb la CV-500 per l'eixida El Saler. També és possible enllaçar des de la V-31 amb la CV-500 a través de la CV-401 eixida El Saler. No obstant això, s'ha de tindre en compte que la CV-401 queda tancada en direcció cap al Saler els dissabtes i diumenges dels mesos estivals i alguns festius assenyalats, de 09:00 a 15:00 hores.

 

Des de Castelló pot accedir a través de l'AP-7 i enllaçar amb la V-30 direcció Port. Una vegada en la V-30, enllaçar amb la CV-500 per l'eixida El Saler. També és possible accedir a través de la V-21, són menys quilòmetres. No obstant això, s'ha de tindre en compte que, cal travessar la ciutat de València de nord a sud. 

Per a arribar al Centre d'Interpretació del Parc Natural (RACÓ DE L'OLLA) heu de girar en el km 10,5 de la CV-500, en l'encreuament direcció al Palmar. Quan us incorporeu a la desviació cap al Palmar, a uns 30 metres a l'esquerra es troba l'accés al centre.
 
 
 
 
- Amb TREN:
Des de València pots accedir als municipis de l'interior de l'Albufera (Alfafar, Sedaví, Catarroja, Massanassa, Silla, El Romaní, Sollana, Sueca o Cullera); en tots ells hi ha estació de tren o baixador. Si accedixes per este mig és millor anar proveït de bicicleta ja que les distàncies que has de recórrer des de cada una de les estacions a l'aiguamoll són considerables.

- Amb AUTOBÚS:
Hi ha diverses línies d'autobús que arriben a nuclis urbans del litoral, des de València fins a Cullera (Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet,…) i també en els municipis de l'interior.

Consulta horàries i parades en Autobusos HERCA. i en la EMT Línia 25.
 
Pots consultar ací els horaris de la línia 25 de l'EMT. És recomanable confirmar telefònicament els horaris ja que canvien segons les diferents èpoques de l'any.

*Per a arribar al Centre d'Interpretació del Parc Natural has d'abaixar-te en el Km 10,5, en l'encreuament de la CV-500 amb la carretera que porta al El Palmar. Res més incorporar-te caminant al desviació cap a El Palmar, a uns 30 metres a l'esquerra es troba l'accés al Centre.
 


- CARRIL-BICI:
Hi ha un únic carril-bici senyalitzat que part des de València en direcció als nuclis urbans de Pinedo i El Saler. Des d'este últim l'única opció és continuar circulant per la xarxa convencional de carreteres, camins agrícoles i sendes habilitades. L'empresa Visit Albufera, situada en El Saler lloga bicicletes.