Campanya actual

Activitats d'Interpretació del Patrimoni i Educació Ambiental

Interpretació del Patrimoni: Coneixent el Parc Natural de l'Albufera.

 

En el Pla d'Ús Públic del Parc Natural de l'Albufera s'han desenrotllat una sèrie de programes de participació de la població entre els que es troba el Programa d'Interpretació del Patrimoni.

"Coneixent el Parc Natural de l'Albufera", és un projecte inclòs en este programa, el qual inclou activitats dirigides la població per a fomentar el coneixement, estima i implicació en la conservació dels nombrosos i importants valors que el parc oferix. El principal objectiu d'este projecte es basa a connectar intel·lectual i emocionalment al visitant amb els significats i interrelacions existents en el Parc Natural de l'Albufera a través de l'ús dels seus recursos naturals, culturals i històrics.

 

Qui pot participar en este projecte?

Este projecte està destinat a centres escolars o associacions sense ànim de lucre que desitgen visitar, prèvia reserva, el Centre d'Interpretació Racó de l'olla.

A continuació es pot descarregar el document "Activitats per a centres educatius en el Centre d'Interpretació Racó de l'Olla", on pot consultar les activitats que es poden realitzar i com reservar-les.

Una vegada realitzada la reserva telefònica recorde enviar el Butlletí d'inscripció per correu electrònic a la direcció següent: raco_olla@gva.es (Recorde que enviar este imprés no té cap validesa sense la reserva telefònica prèvia).

Per als centres escolars que desitgen ampliar la informació sobre el parc natural i treballar una sèrie d'exercicis abans o després de la visita a continuació es facilita:

- Dossier Informatiu "Els Ambients del Parc Natural de l'Albufera"

- Dossier informatiu "La vida en l'Albufera: activitats tradicionals"

- Quadern d'exercicis per a centres escolars

- L'aigua al Parc Natural de l'Albufera - Unitat didàctica de l'aigua.

 

 L'inici de reserves per al curs escolar 2018-2019 començarà l'1 de setembre de 2018.

 

Pot obtenir més informació de les instal·lacions del Centre d'Interpretació en el següent enllaç:  Centre d'Interpretació Racó de l'Olla