Notícies

Ves enrere LA BIODIVERSITAT A LES MUNTANYES

LA BIODIVERSITAT A LES MUNTANYES

Vols conéixer el mirador de Peñas Blancas?

Amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes el P.N. de les Hoces del Cabriel ha organitzat una activitat per a visitar el mirador de Penñas Blancas.

L'activitat transcorre per la ruta taronja: Mirador de Peñas Blancas, on podrem conéixer tots els recursos naturals i patrimonials d'aquesta fantàstica ruta.

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta.

Dades de l'activitat:

Dia: 12 de desembre

Lloc: A la porta del M.I. Ajuntament de Villargordo del Cabriel

Hora d'inici: 09.30 h

Inscripció: En els telèfons 963189222 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.es (de 9 a 14 hores). Limitat a 25 places

Duració de l'activitat: 4 hores aproximadament

Dificultat de la sendera: Baixa

Distància de la sendera: 5 km

Desnivell: 35 m.

Recomanacions: El participant haurà de portar calçat adequat, aigua i roba apropiada per a l'època de l'any.

Avís: Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta. ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MÀSCARA I GEL HIDROALCOHÓLICO DURANT TOTA L'ACTIVITAT A causa del COVID-19.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací