LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere PER UN FONDO MÉS NET

PER UN FONDO MÉS NET

Acció de recollida de residus

28/11/2020

PER UN FONDO MÉS NET. Acció de recollida de residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus és una iniciativa la finalitat de la qual és promoure i desenvolupar durant una setmana accions de sensibilització sobre la generació i gestió de residus i el consum sostenible de recursos. En ella s'anima a participar a tota la societat a través dels seus diferents sectors i col·lectius com a autoritats públiques, entitats privades, societat civil i ciutadans individuals.

Des del Parc Natural El Fondo ens sumem a aquesta interessant iniciativa organitzant una acció de recollida de residus en col·laboració amb la Comunitat de Regs de Llevant, emmarcada dins el projecte LIBERA creat per SEO BirdLife en aliança amb ECOEMBES.

Us animem a participar en aquesta acció necessària, en la qual a més de l'acció directa de neteja i retirada de residus en assarbs, reflexionarem sobre el nostre mode de viure i consum, reconeixerem diferents tipus de residus, origen dels mateixos i alternatives a ells per a transformar el nostre consum en una activitat responsable amb el nostre entorn.

Us esperem!


 

DADES DE L'ACTIVITAT

DATA: 28 de novembre de 2020

HORA: 9.00h

PUNT D'ENCONTRE: Pont sobre l'assarb del Conveni CV-861, Km 3,8, Dolores.

https://goo.gl/maps/PJ85RM8d7V92RsATA


 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es.

PLACES LIMITADES


 

DADES NECESSÀRIES PER A LA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic


 

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat entre persones.

Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, mascareta, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar, gorra, així com esmorzar i beguda.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.

Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.