LA VIDA OCULTA AL FONDO

Ves enrere NATURALISTA PER UN DIA

NATURALISTA PER UN DIA

Un aiguamoll és un ecosistema complex i divers, on intervenen multitud de factors que s'articulen fins a formar una estructura en la qual tot funciona mentre es manté un equilibri dinàmic. El Fondo és conegut per la seua gran riquesa ornitològica, però aquesta diversitat se sustenta en una sèrie d'elements, alguns relacionats amb l'ésser humà, uns altres d'origen natural, sense el quals no seria possible l'existència d'un lloc tan excepcional com és El Fondo.

Converteix-te en naturalista per un dia i vine amb nosaltres a conèixer de prop aquest aiguamoll en una ruta guiada on anirem donant a conéixer les claus del funcionament d'aquest ric ecosistema.


 

DADES DE L'ACTIVITAT

DATA: 23/08/2020

HORA: 9:00h

DURACIÓ DE L'ACTIVITAT: 2h (la duració de l'activitat és orientativa).

LLOC: Porta Nord

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Inscripció en el telèfon 96 667 85 15 (de 9 a 14 hores) o mitjançant el correu electrònic parque_elhondo@gva.es.

PLACES LIMITADES.

DADES NECESSÀRIES PER A lA INSCRIPCIÓ:

Nom i cognoms

DNI

Adult/Menor

Localitat

Telèfon

Correu electrònic

AVISOS I RECOMANACIONS:

Recordar que per a majors de 6 anys serà obligatori l'ús de màscara per a realitzar l'activitat, sempre que no es puga mantindre la distància de seguretat entre persones.

Portar roba còmoda i adaptada a les condicions meteorològiques del dia, mascarilla, gel hidroalcohòlic, repel·lent antimosquits, protector solar, gorra, així com esmorzar i beguda.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu electrònic automàtic en el moment de la publicació de cadascuna de les notícies.


Segueix-nos en Twitter @GVAparcs i en Instagram @GVAParcsNaturals.