Notícies

Ves enrere Els racons del parc geològic

Els racons del parc geològic

Coves de la Garita - Ermita de Chera

 

 

 

Al Parc Natural de Chera-Sot de Chera tenim la gran sort de comptar amb l'únic Parc Geològic de la Comunitat Valenciana. Després de les vacances, volem reprendre la volta a la rutina amb una bella ruta guiada, que es correspon amb l'itinerari del Parc geològic "L'ermita de Chera".

 

Observarem les impressionants Coves de la Garita, en les quals descobrirem els seus "chorreros" o cascades, i les formacions conegudes com a "travertins", i arribarem al pic Aguilero, passant pel camí pel corral homònim, el castell i l'ermita de Chera.

 

Després d'aquesta pausa vital, ens reconnectem a la naturalesa, vine a recórrer el Parc Natural de Chera-Sot de Chera, i descobreix tota la riquesa que els nostres boscos i rius alberguen.

 

No dubtes a inscriure't, t'esperem!


 

Dades de l'activitat:

Dia: diumenge, 27 de setembre de 2020.

Hora i lloc d'inici: 09:00 h. CI del Parque Natural (C/La Fuente 52, Chera).

Duració de l'activitat: 3 hores i mitja aproximadament.

Dificultat: Mitjana 

Recorregut: 4km amb desnivell de 213 m

Cost de l'activitat: gratuïta.

Avisos: Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria.

Inscripció prèvia en: 606857028 o parque_cherasotdechera@gva.es


Dades necessàries:

-Nom de contacte

-Nombre de participants (adults i xiquets/es)

-Telèfon de contacte

-Població de procedència

 

Recomanacions: portar menjar, aigua, roba i calçat còmode, ulleres de sol, gorra. Recordeu que hem de complir en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, respecte a la distància de seguretat de 1'5 m, i l'ús de màscareta en cas de no poder guardar aquesta distància de seguretat. No acudir a l'activitat en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació. ACÍ