HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Bolets i ecosistemes

Bolets i ecosistemes

Funciones de las setas en los ecosistemas

Els ecosistemes terrestres compleixen gran quantitat de funcions ecològiques que, a vegades, passen desapercebudes. Els cicles de nutrients i energia flueixen secretament per l'ecosistema alimentant la màquina ecològica que manté la vida. Dins d'aquests cicles, els fongs compleixen una funció primordial pel que és necessària la seua conservació, especialment aquelles espècies que per l'aprofitament de la seua part fèrtil, els bolets, poden veure exhaurides les seues poblacions.

Mitjançant una xarrada-taller aprendrem a reconèixer les principals espècies de bolets de la Serra Calderona, coneixerem els ecosistemes en els quals realitzen la seua labor ecològica i aprendrem a conservar-les.

Dades de l'activitat:
Dia: dissabte 24 d'octubre de 2020.
Hora: 10.30 h
Lloc: Salón Multifuncional Algimia de Alfara

Avís: La inscripció es realitza de forma anticipada en CORREU ELECTRÒNIC.

IMPORTANT: Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'activitat en cas que motius justificats així ho requerisquen. Es recorda als participants en l'activitat que serà obligatori el compliment de les recomanacions de sanitat.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.