HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere Ruta guiada i taller didàctic: els habitants "invisibles" del Riu Sot

Ruta guiada i taller didàctic: els habitants "invisibles" del Riu Sot

 

Des del Parc Natural Chera – Sot de Chera volem oferir-vos un itinerari guiat per la Ruta Blava del Parc (aproximadament uns 3 km). Caminarem al costat del riu Sot gaudint de l'abundant vegetació de ribera, la Font de Santa María, l'Anticlinal, l'Oasi de les Papallones, i acabarem amb un taller didàctic per a conéixer els macroinvertebrats del Riu Sot en l'Àrea Recreativa de la Font del Tïo Fausto.
 
Després d'aquesta pausa vital, ens reconnectem a la naturalesa, vine a recórrer el Parc Natural de Chera-Sot de Chera, i descobreix tota la riquesa que els nostres boscos i rius alberguen.
 
No ho dubtes, inscriu-te!
 
 
Dades de l'activitat:
    • Dia: dissabte, 8 d' agost de 2020.
    • Hora i lloc d'inici: 10:00h. Plaça Pintor Beltrán Segura. Sot de Chera
    • Duració de l'activitat: 3 hores aproximadament.
    • Cost de l'activitat: gratuïta.
    • Avisos: Places limitades. Inscripció prèvia obligatòria.
    • Inscripció prèvia en: 606857028 parque_cherasotdechera@gva.es 
 
Dades necessàries:
-Nom de contacte
-Nombre de participants (adults i xiquets/es)
-Telèfon de contacte
-Població de procedència
 
    • Recomanacions: portar esmorzar, aigua, roba i calçat còmode, i moltes ganes de passar-ho bé. Recordeu que hem de complir en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries, respecte a la distància de seguretat de 1'5 m, i l'ús de màscares en cas de no poder guardar aquesta distància de seguretat. No acudir a l'activitat en cas de tindre símptomes compatibles amb la COVID-19.
 
Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural mitjançant un e-mail en el moment de la publicació. ACÍ