HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere PLANTACIÓ D'OLMOS RESISTENTS EN LA RIBERA DE LA ALBOSA

PLANTACIÓ D'OLMOS RESISTENTS EN LA RIBERA DE LA ALBOSA

Ens ajudes a recuperar aquesta espècie d'arbre tan emblemàtica?

El pròxim 25 de gener el Parc Natural de las Hoces del Cabriel celebrara el dia de l'arbre de la Comunitat Valenciana. Enguany el lloc triat ha sigut la rambla Albosa, concretament en un tram que discorre al costat de la Sendero Puente de la Vía "SL-CV 132".

 

L'activitat consistirà en la plantació de 25 oms resistents a la *grafiosis. Els arbres han sigut donats pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, produïts en el Centre Nacional de Recursos Genètics Forestals d'Alaquàs. Una vegada finalitzada la plantació es col·locara un cartell explicatiu, on es podrà llegir la importància d'aquesta espècie..

 

Si les condicions meteorològiques es consideren desfavorables per a la realització de l'activitat, el Parc Natural informarà els inscrits de l'anul·lació d'aquesta.

 

 

Datos de l'activitat:

Dia: 25 gener

Lloc: Centre d'Interpretació P.N. de las Hoces del Cabriel (C/ Sindicat Agrícola s/n) Venta del Moro.

Hora d'inici: 11:00 hores a 14:00 hores

Duració de l'activitat: 3 hora aproximadament.

Recomanacions: Portar calçat adequat, aigua i roba apropiada per a l'època de l'any.

Inscripció: En els telèfons 962185044 o 639202112 i en el correu electrònic hoces_cabriel@gva.És (de 9 a 14 hores).

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació de cada una de les notícies – Subscriu-te ací