HISTÒRIA D'UNA FOTJA BANYUDA

Ves enrere IX NIT RATES PENADES NÁQUERA

IX NIT RATES PENADES NÁQUERA

IX Nit de les rates penades 2019. Passejarem, aprendrem sobre les rates penades i gaudirem de bones vistes diurnes i nocturnes del golf de València mentre sopem en la naturalesa.

 

 

El dissabte 27 de juliol tindrem l'oportunitat d'observar l'eixida de les rates penades que habiten a la cova Puntal de Mateu. Esta cavitat alberga una important colònia de rates penades que només podem trobar en algunes coves del nostre territori. Per a assegurar la seua conservació, l'accés està restringit mitjançant una tanca amb la finalitat d'evitar molèsties.

Eixirem des del Centre d'interpretació del Parc Natural a peu fent una caminata fins a arribar a la cova. Allí mateix, mentre esperem que es faça de nit gaudint d'unes vistes meravelloses de la costa, parlarem una miqueta de les rates penades i soparem per a esperar l'eixida expectacular dels quiròpters.

 

Data:  dissabte 27 de juliol de 2019

Punt i hora de trobada: Centre Interpretació Parc Natural Edifici  C/ Lepanto, 4 46119 Nàquera. 19:30 h.

 

 

AVÍS: Inscripció prèvia. Places limitades.


 

IMPORTANT: Es soparà a la muntanya i es baixarà de nit fent una marxa nocturna. Els organitzadors es reserven el dret a canviar l'itinerari en funció del temps o de l'estat de la ruta en el moment de l'activitat. Es recomana portar calçat adequat, aigua, llanterna i sopar.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d'informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d'un correu-e automàtic en el moment de la publicació.